Bucharest Fashion Week - 1 decembrie 2010

Bucharest Fashion Week a debutat aseara la Crystal Palace Ballrooms. FashionTV a realizat un spectacol superb, in care audienta a putut admira creatiile celor mai importanti designeri romani ai momentului, printre care: Catalin Botezatu, Mihai Albu, Ersa, Rita Muresan, Clara Rotescu, Laura Olteanu.

Tot aseara a avut loc si gala FashionTV Awards pentru complexe turistice din Romania. Iata cine a castigat: Conacul Domnes, Opera Plaza, International, Golden House, New Montana, Grand Hotel Rex.


Castigatori ai acestei seri au mai fost: Cel mai fashion restaurant cu specific mediteranean - Aqua, Cel mai fashion restaurant cu specific romanesc - Casa Bolta Rece, Cel mai fashion restaurant cu specific sud-american: La Blanca by Argentine, Cel mai fashion club: Bamboo, Cel mai fashion centru de fitness: World Class, Cel mai fashion mall: Baneasa Shopping City, Cel mai fashion centru de evenimente: Crystal Palace Ballrooms, Cel mai fashion hotel boutique: Residence, Cel mai fashion hotel de 5*: Howard Johnson Grand Plaza.


Ersa a prezentat o colectie de rochii de seara in care materialele predominante au fost tulul si taftaua brodate manual cu pietre, paiete si dantela, rochii care pun in evidenta feminitatea.


Casa de blanuri MG a prezentat o colectie numita Glow, care vine de la stralucirea negrului, regele neincoronat al acestui sezon. Ca materiale, MG au folosit vizonul natur, fara alte combinatii. Special pentru Casa de blanuri MG a defilat Daniela Crudu.


Bien Savvy au prezentat colectia Velvet Angels. Materialele luxoase - matasea, taftaua si catifeaua - au fost accesorizate cu dantela fina si broderii florale, realizate manual.


Nausica Mircea a prezentat o colectie de rochii extrem de feminine. Culorile predominante au fost movul si negrul, cu accente argintii. Special pentru Nausica Mircea a defilat Alexandra Velniciuc.


Seara s-a incheiat cu premierea a doua personalitati marcante ale Romaniei: Mihai Leu si Eusebiu Stefanescu.

Multumesc, Sabina Dilvaru. Multumesc FashionTV Romania.

Galerie foto:CITESTE SI:
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...