Bucharest Fashion Week - 2 decembrie 2010

In cea de-a doua seara la Bucharest Fashion Week, am putut admira pe scena de la Crystal Palace Ballrooms 9 colectii superbe ale celor mai buni designeri ai momentului. Printre acestia si-au prezentat creatiile: Catalin Botezatu, Alexandra Giorghie, Casa Giulia, EGO Men's Fashion Concept, Dolena, Cristiana si Izabela Purdescu, Callyope, Brumihar si George Hojbota. Iata mai jos detalii si fotografii!

Catalin Botezatu a prezentat o colectie de lenjerie intima pentru femei si barbati, intitulata: Russian. Manechinii au defilat in pasi de parada, purtand lenjerie cu imprimeuri inspirate din costumatia soldatilor sovietici, iar fetele au imbracat blanuri si jachete army.

  
Alexandra Ghiorghie a prezentat colectia haute couture Lady Anabela, ce cuprinde rochii de cocteil pentru sezonul primavara-vara 2011.

Casa Giulia a adus pe catwalk o colectie de rochii diafane din matase naturala, tafta si catifea, cu broderii, cristale Swarovski si flori aplicate manual.

  
EGO Men's Fashion Concept a readus in trend catifeaua, ca material folosit pentru sacourile barbatilor, in culori ca negru, violet, navy sau rosu.

  
Casa de moda Dolena a prezentat o colectie din fibre naturale (lana), cu flori aplicate manual. Modelele unicat au culori naturale, bej si gri, dar si rosu.

  
Cristiana si Izabela Prudescu au adus in atentie o colectie unica, plina de viata, la care au folosit integral pielea, in culori ca rosu, bej si negru. Detaliile acestei prezentari au fost inspirate din vestimentatia amerindienilor. 

  
Callyope si Alexandra Savulescu au pus in scena colectia vintage Outdated Appointment, cu rochii deosebite inspirate din moda anilor 1920-1940.

  
Brumihar by Carmen Iliescu a adus pe catwalk o colectie de rochii de mireasa dedicata femeilor elegante, rafinate si senzuale.

  
George Hojbota si-a prezentat colectia toamna-iarna 2010-2011, un joc al seductiei cu elemente cu efect dramatic. 

  
In aceasta seara la BFW, FashionTV va premia cele mai bune prestatii ale anului in moda si modelling, iar showrile vor fi semnate: Cacharel, Karen Millen, BSB, Belinda Liu, Insolito, Pada Murre, Issabel Lombardi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...