Bucuresti: se deschid targurile de Craciun si patinoarele!

In acest weekend s-au anuntat primii fulgi de nea in Capitala, o adevarata incantare pentru copii, dar si pentru cei mari (mai putin pentru edili). In zilele urmatoare se vor deschide toate patinoarele din Bucuresti, iar daca ati admirat targurile de Craciun din Europa, iata ca vine si randul Capitalei sa deschida cateva "puncte de shopping" pentru Sarbatori. Poate nu se ridica la nivelul celor de la Viena sau Praga, insa trebuie sa mergeti sa le vizitati, pentru ca s-ar putea sa gasiti cadouri interesante pentru cei dragi.


Daca patinoarul din Cismigiu s-a deschis deja (preturile variaza intre 10 si 15 lei, dar ai posibilitatea sa iti faci abonament pentru intreg sezonul), iata ca astazi la ora 16.00 se deschide si patinoarul din Parcul Unirii. Aici preturile sunt ceva mai mari: intre 15 si 20 de lei (in weekend) si 10 lei inchirierea de patine. 

Duminica se deschid si patinoarele din Tineretului (ora 15.00 - cu preturi intre 10-15 lei, in care se include inchirierea patinelor) si Herastrau (ora 16.00 - 10-15 lei). 


Incepand de acum si pana in Ajunul Craciunului se da START la cumparaturi, la cele mai frumoase targuri de gen din Capitala:

- Florile Dalbe - Festival de datini si obiceiuri de Craciun si Anul Nou (10-12 decembrie) la Muzeul Satului. Deschiderea va avea loc astazi la ora 12.00 si pana duminca veti putea asculta colinde si cumpara produse traditionale, bio.

- Bradul lui Mos Magiun (10-12 decembrie) la Muzeul Taranului Roman - un targ gastronomic, dar unde veti putea gasi si alte produse ca: jucarii, decoratiuni, cosmetice.

- Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles - pana pe 24 decembrie veti gasi aici daruri minunate, pentru toate gusturile. Mergeti din timp, de obicei este foarte aglomerat!

- Targul de la Obor - tot pana in Ajunul Craciunului veti gasi in Piata Obor decoratiuni, jucarii, cozonaci si vin fiert. 

- Targul de pe Lipscani - sunt cateva casute de lemn in spatele BNR-ului de unde puteti cumpara globuri, jucarii, haine de blana si alte accesorii.

- Targul din Cismigiu, "Cred in Mos Craciun!", 4-23 decembrie, vine cu multe surprize. In afara de cele 35 de casute cu daruri, aici veti gasi in fiecare weekend colindatori, trupe de teatru, coruri laice, dar si interpreti indragiti ca: Paula Seling, Nicola, Andra, Proconsul, Delia, Elena Gheorghe, etc. 


Daca mai stiti alte locuri in care se organizeaza concerte si targuri de Sarbatori, va astept aici sa dati lumii de veste:)

CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...