Bucurestiul, in prag de Sarbatori

Aseara m-am plimbat agale pe Calea Victoriei, pe Bratianu si prin Centrul Vechi si trebuie sa recunosc ca Bucurestiul arata mai bine ca in anii trecuti. Invesmantat in haine de sarbatoare, orasul care m-a adoptat pare acum mai bun, mai stralucitor.

M-a impresionat placut faptul ca in Centrul Vechi se lucreaza la foc continuu si sper sa termine amenajarile pana de Craciun, asa cum ne-a promis Oprescu.

Ce nu mi-a placut: faptul ca luminitile se termina brusc, undeva pe langa Cocor, iar parcul Unirii era cam pustiu si intunecat. Insa Magazinul Victoria arata superb, la fel si Lipscaniul, unde veti gasi si un targ de Craciun sau cantareti ad-hoc, "incalzind" atmosfera. Colinde, brazi impodobiti si drumul dintre Unirii si Casa Poporului luminat frumos, cam asta am admirat eu aseara. 

De abia astept sa merg in Cismigiu, unde am inteles ca este si cel mai inalt brad de Craciun, dar si in celelalte parcuri superbe ale Bucurestiului: Titan, Carol, Herastrau. Astept si primii fulgi de nea...CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...