Caut colaboratori online pentru I's Blog!

I's Blog a avut o crestere semnificativa in ultima perioada, ajungand pe locul 16 in trafic.ro, cu peste 12.000 de vizitatori pe luna. Stiu, nu este foarte mult, dar dorinta mea este sa ne "ridicam" impreuna. Din acest motiv, imi doresc sa am colaboratori/invitati care sa scrie texte personale pe diverse teme.

Deocamdata colaborarea se va realiza pe baza de voluntariat, insa sunt convinsa ca acest lucru se va schimba! Am nevoie de personaje cool, oameni pasionati de scris si de... limba romana, care stiu sa spuna o poveste interesanta si care nu se dau in laturi sa iasa prin targ cu aparatul foto. 

Cei care doresc sa scrie pentru I's Blog o pot face pe urmatoarele categorii: Gossip (barfe mondene Hollywood, evenimente, biografii actori/muzicieni, interviuri interesante), Leisure&Pleasure (muzica, hoteluri, restaurante, carti, filme), Travel (povesti din calatorii), Franturi de Bucuresti (intamplari, istorii, legende, cladiri, parcuri, muzee, eseuri-foto din Bucuresti), Food&Drink (diete, retete).

Textele trebuie sa aiba o introducere, un cuprins si o incheiere si sa nu fie exagerat de lungi. Trebuie sa respecte toate regulile gramaticii romanesti si nu facem rabat de la asta (cum am vazut prin alte reviste care se cred... stilate). Povestile trebuie sa fie interesante, cu talc, mult mai bune decat cele pe care le cititi deja pe I's Blog

Daca tu consideri ca ai condeiul necesar, scrie-mi un e-mail la budeanu.ioana@gmail.com, ataseaza un text scris de tine si intra in echipa mea:) In masura in care te vei implica, iar site-ul va creste si datorita colaborarii cu tine, vom discuta si despre beneficiile materiale. Mult succes!

7 comentarii:

 1. Interesanta idee. Mai multi oameni care isi aduc aportul pot crea materiale bune si idei de discutii folositoare tuturor. Astfel acest site poate creste in popularitate. Eu pot ajuta daca credeti ca este util cu materiale despre Dragoste si Sex. Credeti utila si vreti sa creati o astfel de categorie de discutii? Dragos Enea ( manager sex shop Erotica Bucuresti)

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, cred ca este utila, as vrea sa am o astfel de categorie. Insa as vrea sa vad intai un material si apoi pot spune daca ma intereseaza:) Trimiteti un text pe adresa mea de e-mail si discutam. Multumesc:)

  Dragoste&Sex este o categorie f mare si nu as vrea texte ca in toate celelalte reviste pt femei. Scriiturile ar trebui sa se incadreze in urmatoarele subcategorii: dark/mystery/deviant/funny/psiho-erotic, sa fie de bun-simt si sa "ajute" cu ceva cititorii.

  RăspundețiȘtergere
 3. buna seara mai ii valabila oferta?

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna, Sorin. Deocamdata nu ma pot ocupa de colaborari. Imi pare rau. Sunt plecata din tara si am multe proiecte in desfasurare. Scrie-mi, te rog, la sfarsitul lui ianuarie si discutam:) Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. m-ar interesa o colaborare pentru I's Blog ! pe adresa ta de mail voi trimite si un material, dar pana una-alta te rog sa rasfoiesti si blogul meu, asa scriu eu! multumesc anticipat, Iulia

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna, Iulia. Frumos blog ai! Astept materialul pe e-mail si sa-mi spui exact cum te-ai gandiut sa colaboram:) Multumesc mult!

  PS. Si, te rog mult, include in mail si cateva date despre tine. Nu am gasit pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 7. k, acu' am vazut mesajul...voi trimite materialul si date despre mine, numai sa-mi vina ceva destept in cap :)

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...