Doua calendare fierbinti pentru anul 2011: Pirelli & FHM UK

Ca la fiecare sfarsit de an au inceput deja sa apara calendarele cu fete sexy si apetisante. In 2010, pentru Pirelli s-a ocupat insusi maestrul Karl Lagerfeld, care a pozat modelele in studioul sau din Paris. Lansarea calendarului Pirelli a avut loc la... Moscova, de curand!

Pirelli Calendar 2011 are ca tema de baza Greek and Roman Mythology, iar pentru el au pozat: Julianne Moore – care a interpretat rolul lui Hera, Lara Stone, Isabeli Fontana, Heidi Mount, Natasha Poly, Magdalena Frackowiak si Bianca Balti, alaturi de modelul francez Baptiste Giabiconi (21 ani), care a interpretat rolul lui Jove, imparatul roman.

Karl Lagerfeld a realizat 36 de fotografii alb-negru cu 15 modele feminine si 5 masculine, fiind pentru prima data in istorie cand Pirelli prezinta barbati in celebrul sau calendar. Parearea mea personala: nu imi place acest calendar, este una dintre cele mai slabe aparitii si daca a fost facut de Lagerfeld, asta nu inseamna ca este neaparat grozav!

Iata mai jos Pirelli Calendar 2011:

 Sursa: Celebgossipz

Calendarul FHM UK 2011 este unul mai putin "artistic" decat Pirelli, insa nu mai putin senzual. Fete superbe precum Rachel Stevens, Olivia Munn, Audrina Patridge, Abbey Clancy, Kelly Brook, Marisa Miller, Michelle Keegan au creat un calendar care sa iti incante lunile in anul care urmeaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...