Gala Fotbalului Romanesc & Miss Romania 2010

Aseara au avut loc doua evenimente in cadrul unui singur spectacol, organizat la Crystal Palace Ballrooms: Gala fotbalului romanesc (unde au fost desemnati fotbalistul anului, antrenorul anului, etc) si Miss Romania 2010 (din 20 de concurente care au participat la 3 probe a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din Romania). Organizarea a fost destul de buna, in schimb nu mi-au placut prezentatorii, Radu Maxim si Claudia Neghina. Cred ca ar fi putut face alegeri mai inspirate!


La Gala Fotbalului Romanesc s-au inmanat premii pentru excelenta urmatorilor: Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate de conducător - VALENTIN ALEXANDRU; Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate în arbitraj – MARIAN SALOMIR, Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate de ziarist - SORIN SATMARI, Trofeul Fair Play - CONSTANTIN LEONARD, Premiul pentru cea mai frumoasă galerie – Universitatea Craiova, Premiul pentru cel mai spectaculos come-back -  FLORENTIN PETRE.


Premiul pentru cel mai bun talk-show - PREMIUM LIGA (GSP TV), Premiul pentru cel mai bun comentator - MIHAI MIRONICĂ, Premiul pentru cel mai bun ziarist sportiv - DANIEL NANU, Premiul special pentru mass-media - MARIAN OLAIANOS (REPLAY),  Premiul pentru cea mai bună relaţie cu mass-media -  IONEL CULINA, Premiul pentru cel mai bun jucător de fotbal în sală - COSMIN GHERMAN, Premiul pentru cea mai bună jucătoare de fotbal - COSMINA DUŞA, Golgheterul anului 2010 - ANDREI CRISTEA.


Premiul pentru ascensiunea anului în arbitraj - ROBERT DUMITRU, Premiul pentru revelaţia anului 2010 - CORNEL RÂPĂ, Premiul pentru cel mai bun stranier al anului - ERIC DE OLIVEIRA, Premiul pentru portarul anului 2010 - COSTEL PANTILIMON, Premiul pentru cel mai bun apărător al anului - PAUL PAPP, Premiul pentru mijlocaşul anului 2010 - GABRIEL PARASCHIV, Premiul pentru cel mai bun atacant al anului - JUNIOR MORAES. 


Arbitrul anului 2010 - CRISTIAN BALAJ, Conducătorul anului 2010 - MARIUS STAN, Investitorul anului 2010 - ADRIAN PORUMBOIU, Antrenorul anului 2010 -  DAN PETRESCU, Fotbalistul anului 2010 - CRISTIAN CHIVU.


Cele 20 de concurente la Miss Romania 2010 au trecut prin 3 probe (costume de baie, proba costumelor populare si proba rochiilor de seara) pentru a impresiona juriul din care faceau parte printre altii: Catalin Botezatu, Miss Romania 2009, Laura Olteanu, Romica Tociu, Dragos Anastasiu. Rochiile de seara prezentate au fost creatii Nausica Mircea si Ersa.

  
Castigatoarele Miss Romania 2010 au fost:

Miss Popularitate - nr 9 - Adela Pop
Miss Cosmote - nr 15 - Denisa Parlea
Locul 3 - nr 3 - Raluca Hurmuzache, Focsani
Locul 2 - nr 6 - Andra Pop, Oradea

Miss Romania 2010 - nr 4 - Sandra Bachici, Timisoara


Miss Romania va participa la finala Miss World FTV care va avea loc in insula Sanya din China. Pe langa servicii de infrumusetare oferite de Bes Beauty & Science, abonamente la World Class, cosmetice de la Zepter International si rochii create de cei mai importanti designeri romani, premiul cel mare pentru Miss Romania 2010 a fost un Nissan Qashqai.CITESTE SI: 

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...