Natalie Portman, Miss Dior Cherie

Zilele trecute, actrita Natalie Portman a fost invitata la petrecerea de deschidere a magazinului Dior de pe 57th Street din New York. Imbracata din cap pana in picioare in creatiile  celebrei case de moda, Natalie a atras toate privirile, mai ales ca a fost numita "new face of Dior", urmand sa participe la prima ei campanie Miss Dior Cherie, regizata de Sofia Coppola.

Natalie Portman are 29 de ani si s-a nascut in Ierusalim, Israel, insa parintii sai s-au mutat in Statele Unite cand era mica. Natalie este licentiata in psihologie la Harvard si vorbeste fluent engleza, franceza, japoneza, germana si araba. A luat cursuri de dans si a participat la numeroase castinguri, refuzand joburi ca si model. Ea se afla in atentia publicului inca de la 13 ani, cand a jucat rolul unei orfane in filmul francez Leon

Portman, la premiera Black Swan, Venice Film Festival

In 2004, Natalie Portman a castigat Globul de Aur si o nominalizare la Oscar pentru rolul Alice din filmul Closer. In 2008, ea si-a facut debutul si ca regizor, cu un film scurt, la Festivalul de la Venetia. Portman este vegetariana inca din copilarie si sustine drepturile animalelor, in plus implicandu-se si in camapanii umanitare pentru tarile lumii a treia. 

Natalie Portman, Miss Dior Cherie

Din 2009, Natalie se intalneste cu balerinul Benjamin Millepied, pe care l-a cunsocut pe platourile filmului Black Swan. Aceasta productie se anunta a fi intr-adevar valoroasa, iar eu pariez pe un Oscar in 2011. 

Natalie, Black Swan Premiere, New York

Dupa Black Swan, o mai putem vedea pe Natalie Portman in No Strings Attached (o comedie romantica in care joaca alaturi de Ashton Kutcher) si in Your Highness (un film de aventuri), ambele in 2011. 


CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...