Rabbit Hole

Rabbit Hole este cel mai nou film al lui Nicole Kidman, care i-a adus 5 nominalizari la categoria "Cea mai buna actrita intr-un rol principal" la diverse premii, printre care si Golden Globe. Productia regizata de John Cameron Mitchell ne introduce in viata devastata de durere a unei familii care si-a pierdut copilul intr-un accident.


Becca (Kidman) si Howie (Aaron Eckhart) sunt impreuna de multi ani si se iubesc, insa moartea tragica a fiului lor ii pune in situatia de a nu-si mai gasi rostul si intelesurile unul langa celalalt. Fiecare reactioneaza diferit, durerea capatand valente neasteptate atat in cazul lor, cat si al altor cupluri care au trecut prin asa ceva.

Desi ma asteptam ca filmul sa fie mult prea trist (chiar dark), nu a fost. Emotionant, patrunzator, realist, dar nu deprimanat si nici previzibil. 


Nicole Kidman a facut un rol bun, dar parca mi-a placut mai mult cum a jucat partenerul sau din film, Aaron Eckhart. Vom afla in ianuarie daca cei doi se vor alege cu vreun premiu pentru prestatiile lor. Pana atunci, va recomand acest film sensibil si profund. 


Pe IMDB are 7.7 din peste 1.000 de voturi, eu i-am oferit 8! BONUS: scena in care Howie (Aaron Eckhart) se intalneste cu "ucigasul" fara vina al fiului sau.


CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...