Sandra Bachici, Miss Romania FashionTV 2010

Sandra Bachici este o superba bruneta din Timisoara. Are doar 17 ani, insa inaltimea sa, trupul fabulos si privirea agera, te fac sa te gandesti la un manechin profesionist sau la o actrita foarte buna. Doar ca Sandra este cat se poate de naturala:) Ochi calzi, buze senzuale, ten perfect si o sclipire speciala data de inteligenta si frumusetea interioara. Aceasta este Sandra Bachici (Vezi galeria foto).


Sandra s-a nascut pe 1 ianuarie, sub o stea norocoasa. Isi iubeste orasul natal, Timisoara, si a cochetat cu modellingul abia anul acesta, in vara, la Fashion Tv Summer Festival. Si nu ne-am mirat ca frumoasa banateanca a ajuns in finala de la Miss Romania 2010, pentru ca cei de la FashionTV stiu sa recunoasca un adevarat talent cand il au in fata. 


Desi i s-au deschis niste drumuri fabuloase (cum ar fi participarea la Miss World FashionTV din China), Sandra isi doreste sa mearga la facultate, la Stiinte Politice. Sper sa devina o buna diplomata si sa faca "reclama" Romaniei peste hotare. 


Prezenta la Miss Romania FashionTV nu a fost fara peripetii, Sandra suferind un accident, in urma caruia si-a rupt un ligament la picior. Astfel, bruneta a defilat bandajata, insa nimeni nu a dat atentie acestui amanunt. Poate doar mama ei care a incurajat-o din culise si a trecut prin cele 3 probe cu emotii la fel de mari ca ale Sandrei. 


Iar la final, juriul a ales: Sandra Bachici, numarul 4 in concurs, este noua Miss Romania FashionTV 2010. Recunosc, mie personal Sandra mi-a placut cel mai mult si mi-am dorit sa castige. Iata ca s-a intamplat si o felicit! Sa ai mult noroc, Sandra! 

GALERIE FOTO:

Sursa foto: Facebook Sandra Bachici

CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...