Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au despartit!

Nu mi-a venit sa cred cand am citit aceasta stire, mai ales ca cei doi pareau sa aiba o relatie solida, nealterata de barfele din presa mondena si bazata pe dragoste sincera. Dar iata ca nimic nu dureaza la Hollywood, lucru demonstrat si de aceasta despartire a unui cuplu frumos, caruia ii dadeam ceva mai multi ani impreuna, daca nu chiar si o... eternitate.

Daca in noiembrie presa il numea "cel mai fierbinte cuplu" al anului, acum cei doi vin cu o veste socanta: se despart de comun acord. Motivele reale le stiu doar ei, tabloidele facand ca de obicei doar speculatii la adresa acestei separari neasteptate.

"Dupa o lunga si atenta atentie acordata acestei probleme de ambele parti, am hotarat sa punem capat acestei casnicii", se pare ca au declarat Ryan si Scarlett. "Am intrat in aceasta relatie cu dragoste si o parasim cu dragoste si amabilitate.Nu asteptam sa ni se respecte intimitatea, insa vom aprecia daca o veti face", a mai declarat actorul de 34 de ani.


In septembrie, Ryan declara pentru revista GQ ca relatia cu Scarlett reprezinta cea mai buna parte din viata lui, insa aceasta a fost cam de scurta durata!

In cei doi ani de casnicie, Scarlett Johansson si Ryan Reynolds au fost vazuti foarte rar impreuna, singura data cand s-au "expus" fiind la ceremonia Tony Awards, in iunie 2010. 


Si iata ca dupa doi ani de casnicie si dupa o luna de cand au fost "alesi" ca cei mai frumosi oameni de pe planeta, actorii Scarlett Johansson si Ryan Reynolds se indreapta spre alte orizonturi. Sa nu uitam si faptul ca diva blonda declara in 2006 ca oamenii nu pot trai in monogamie, insa ea face eforturi pentru a pastra relatia actuala pe acest fagas - al unui partener unic.

Sursa: TMZ 


CITESTE SI:  

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...