The Town, by Ben Affleck

Al doilea proiect regizoral al lui Ben Affleck, dupa Gone Baby Gone, ne prezinta povestea unor hoti de banci din Charlestown, Boston. Trebuie sa recunosc ca Ben s-a intrecut pe sine si a realizat un film bun, realist, total. Desi multi au comentat ca prestatia lui ca si actor in aceasta productie (ca in multe altele) lasa de dorit, mie mi-a placut cum a jucat si chiar cred ca s-a potrivit in acest rol - de "hot sensibil", ca sa zic asa.

Primul film regizat de Affleck in 2007, Gone Baby Gone, a reunit actori mari ca: Morgan Freeman, Ed Harris si Casey Affleck (ceva mai talentat decat fratele sau:) si a avut un succes rasunator, castigand mai multe premii la categoria Best New Filmmaker


Iata ca dupa 3 ani, Ben revine cu un film din categoria Crime/Drama/Thriller, The Town, care are deja o nota excelenta pe IMDB - 7.9! Affleck este un spargator de banci cu un trecut dubios (si foarte trist), insa acest lucru nu-l impiedica sa fie sensibil si uman. In plus, se indragosteste de directoarea unei banci (in interpretarea lui Rebecca Hall - pe care am vazut-o in Vicky, Cristina, Barcelona), pe care tocmai a jefuit-o, acesta fiind si singurul lucru previzibil din film. 


Eu i-am oferit filmului nota 8, insa va invit sa-l vizionati pentru ca intr-adevar merita! BONUS: mastile senzationale pe care le poarta hotii in film!


CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...