Tree of Life - unul dintre cele mai asteptate filme din 2011

In sfarsit s-a lansat trailerul filmului Tree of Life, in care Brad Pitt ii da replica lui Sean Penn, intr-o drama/fantasy ce se petrece in anii '50. Aceasta productie este regizata de Terrence Malick, a fost filmata in Texas si va avea lansarea in mai 2011. In acest timp, Brad Pitt o insoteste pe partenera sa de viata in marile orase din Europa, unde isi promveaza noua sa pelicula The Tourist. Acum au ajuns la Roma...Iata mai jos trailerul filmului Tree of Life:


Din moment ce filmarile la Tree of Life au luat sfarsit, iar Brad Pitt are mai mult timp liber, actorul ales sa fie alaturi de Angelina Jolie in turneul de promovare a filmului The Tourist.

Daca ieri va prezentam imagini de la premiera din Berlin, iata ca cei doi au fost si la Roma, imbracati, evident, in negru. Angelina a purtat o jacheta Ferragamo din catifea si o pereche de pantaloni din satin, iar Brad Pitt a ales un costum din trei piese Tom Ford. Frumosi, romantici, sexy, ca de obicei...

 Foto: Just Jared

Angelina Jolie a fost nominalizata la Golden Globe pentru "cea mai buna actrita intr-o comedie" si a declarat: "Am ras cand am aflat, pentru ca este prima data cand sunt nominalizata la categoria "comedie"!" De abia asteptam sa o vedem pe Angie in The Tourist!


CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...