Zoraya Judd, regina dansului la bara

Au apus vremurile cand dansul la bara era ceva "rusinos" si se adresa exclusiv domnilor, fiind parcticat in cluburile de profil de catre fete cu moralitate indoielnica. Acum, daca stii sa dansezi la bara si o faci foarte, foarte bine, poti participa la un Campionat Mondial de gen. Si poate ca in curand acesta va deveni chiar un sport olimpic...


 Zoraya Judd are 30 de ani si este din Utah, SUA. La 15 ani a inceput sa practice fitnessul cu regularitate, devenind o adevarata pasiune (sau o obsesie). Zoraya este model, Fitness Trainer&Junkie, Pole Fitness Instuctor, sotie&mama si multe altele. 


De dansul la bara s-a apucat dupa nasterea celui de-al doilea baiat al sau. Prima ei competitie a fost "Miss Pole Fetish Utah 2009" pe care a castigat-o detasat, iar apoi a urmat Campionatul Mondial de dans la bara din Tokio, unde a fost numita "Atleta anului 2010"


Desi prefer sa admir acest gen de "fitness" exclusiv in cluburile de noapte si recunosc ca ma fascineaza spectacolele erotice realizate de domnisoarele "profesioniste", iata ca dansul la bara si-a castigat dreptul la libera exprimare, dar a pierdut din senzualitate, ca sa zic asa.


CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...