10 Insule tropicale unde sa-ti petreci "luna de miere"


A inceput un nou an si daca ti-ai propus sa te casatoresti in 2011, probabil iti doresti si o luna de miere memorabila. Si unde ai putea merge daca nu pe o insula tropicala, cu plaje superbe si palmieri?! Eu iti recomand 10 locuri exotice, unde povestea ta de dragoste sa prinda contur de basm.Iata mai jos 10 insule tropicale unde sa-ti petreci "luna de miere":

10. Tenerife - din proprie experienta iti pot spune ca o luna de miere petrecuta in Insulele Canare nu te va costa foarte mult. Plajele cu nisip negru african, muntii vulcanici, apusurile senzationale si Oceanul Atlantic vor face din vacanta ta una de neuitat.


9. Insulele Hawaii - situate in Oceanul Pacific iti ofera peisaje de vis si posibilitatea de a explora una dintre zonele cele mai celebre din lume.


8. Bora Bora - este o insula din French Polynesia - Oceanul Pacific, apartinand evident Frantei. Vulcan, cocotieri, corali, lagune si plaje cu nisip ca matasea.


7. Insula Seychelles - se afla in Oceanul Indian, la 1500 de km de Africa, langa Madagascar. Aici traditiile localnicilor, mancarurile exotice si broastele testoase uriase te vor impresiona cu siguranta.


6. Saint Lucia - este o insula situata acolo unde Marea Caraibelor intalneste Oceanul Atlantic. Atractiile de aici includ: gradini botanice, plaje superbe, parcuri de distractii, paduri tropicale si festivaluri de jazz.


5. Insulele Maldive - se afla in Oceanul Indian, la 700 de km de Sri Lanka si "beneficiaza" de apusuri fabuloase, o flora si o fauna incredibile, plaje cu palmieri si lagune albastre.


4. Bahamas - este un lant de insule aflate in Oceanul Atlantic, la nord de Cuba si Republica Dominicana. O destinatie celebra printre VIP-uri, Bahamas iti ofera o flora deosebita, festivaluri, muzica, gastronomie si cultura.


3. Grand Cayman - este o insula aflata langa Cuba si care iti ofera o viata de noapte fascinanta, baruri, cluburi si resorturi de 5 stele fabuloase. Plajele perfecte completeaza oferta!


2. Azore - aflate in Oceanul Atlantic, la 1.500 km de Lisabona, au o vegetatie luxurianta, o gastronomie de vis si preturi "confortabile".


1. Republica Dominicana - o destinatie indragita de romani, se afla in zona Caraibelor, langa Cuba, are o economie infloritoare, bazata pe turism si vei gasi aici tot ce ai visat vreodata: plaje superbe, orasele frumoase, vegetatie luxurianta.CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...