All Good Things


All Good Things este o drama bazata pe cel mai cunoscut caz nerezolvat al unei crime din istoria New York-ului. Ryan Gosling face un rol cu adevarat bun, demonstrandu-ne ca este unul dintre cei mai talentati actori din noul val de la Hollywood. 


Ryan s-a nascut pe 12 noiembrie 1980, in Ontario, iar prima sa aparitie pe o scena a fost in calitate de cantaret. In 1993 a "batut" 17.000 de aspiranti la un rol in seria TV  "The Mickey Mouse Club", a jucat timp de doi ani in acest show si a locuit cu familia lui Justin Timberlake. A atras atentia asupra sa abia in 2001, jucand in controversatul film  The Believer, pentru care a castigat Grand Jury Prize la Sundance Film Festival.

Publicul a fost fascinat de aparitia lui Ryan in sperbul film de dragoste The Notebook in 2004, iar acesta si-a castigat statutul de "cel mai dorit burlac din lume". In 2006 a fost nominalizat la Oscar pentru rolul principal din  filmul Half Nelson si a devenit unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. 


Ryan Gosling este chitarist de jazz, a avut relatii cu Sandra Bullock si Rachel McAdams (partenera din The Notebook) si urmeaza sa-l vedem in filmul Blue Valentine (a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul principal masculin). 

In All Good Things, Ryan joaca alaturi de Kirsten Dunst si Frank Langella, depasindu-i cu mult. El este un baiat de bani gata, care se indragosteste de o femeie frumoasa, insa lucrurile iau o intorsatura nu tocmai placuta, pe masura ce trecutul il bantuie. Crime, pasiune, bani, santaj emotional, sinucidere, proces, iertare, ura, iubire. Toate le puteti vedea in acest film, notat pe IMDB cu doar 6.4 puncte. Eu i-am oferit 8!


Aceasta productie urmeaza calea deschisa de filmele The Devil's Advocate si Match Point, insa intr-o maniera diferita, mult mai misterioasa. Dar in acelasi timp si mai reala. Vi-l recomand!


CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...