Andreea Rotaru, Miss Tourism Romania 2011 (interviu in exclusivitate si galerie foto) - partea a 2-a


Va spuneam ieri ca Andreea Rotaru este noua Miss Tourism Romania 2011 si ca ne va reprezenta tara la concursul din Malaezia. Astazi revin cu partea a doua a interviului, in care Andreea ne vorbeste despre relatii, iubire, barbati si fericire. Enjoy!


I's Blog: Cum ar trebui sa fie un barbat pe care sa-l iubesti pentru totdeauna? Ce nu ar trebui sa fie niciodata un barbat?

AR: Barbatul alaturi de care as vrea sa fiu ar trebui sa fie in primul rand un barbat cu caracter, sa ma poata iubi, accepta asa cum sunt eu, sa ma inteleaga, sa fie alaturi de mine in orice situatie. Un barbat nu ar trebui sa fie violent.

I's Blog: Care este cel mai frumos loc in care ai fost pana acum? Care este cea mai frumoasa imagine care iti vine pe loc in minte?

AR: Am fost in multe locuri frumoase, dar in mod deosebit mi-a placut Venetia, iar cea mai frumoasa imagine, tot de acolo vine... seara, plimbandu-ma cu gondola.


I's Blog:  Cum te mentii frumoasa?

AR: Frumoasa... Nu stiu cat de frumoasa sunt... Fiecare percepem frumusetea intr-un anume fel. Dar incerc pe cat posibil sa am un ritm de viata sanatos, sa mananc sanatos, sa merg la sala.

I's Blog: Cum te pastrezi vie, desteapta, actuala? Care este ultima carte citita? Dar filmul preferat?


AR: Aici un rol important il detine starea psihica si fizica, iar pentru acest lucru trebuie lucrat in permanenta. Este nevoie de mult optimism, bunatate si vointa. Iar in ceea ce priveste actualitatea, sa zic asa, incerc sa tin pasul informandu-ma, cititnd foarte mult, chiar consultandu-ma in anumite domenii cu specialisti. Ultima carte citita este "Tata bogat,Tata sarac" editia a II-a, scrisa de Robert T. Kiyosaki. Iar film preferat - "Pe aripile vantului".

I's Blog:  Defineste-te intr-un singur cuvant.

AR: BERBEC :))

I's Blog: Ce inseamna fericirea in viziunea ta? Cum ti-ar placea sa traiesti, daca ai putea alege?


AR: Fericirea pentru mine inseamna in primul rand sanatatea, linistea si multumirea sufleteasca. Cuvinte care in esenta reprezinta lucruri foarte mari. Mi-ar placea sa traiesc intr-o lume lipsita de rautate, de invidie, de falsitate. Unde oamenii sa fie mai buni, mai intelepti. Si in primul rand sa fim sanatosi pentru ca este cel mai important lucru.


CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...