Caraibetours - Welcome to Caraibe!


Asa cum v-am promis ieri, Calin Daniel Cruceru ne povesteste despre asociatia sa, Caraibetours. Aceasta se afla in Puerto Plata, Republica Dominicana si are ca obiectiv oferirea de pachete turistice ca alternativa la All Inclusive si, de asemenea, asesorare pentru cine doreste sa investeasca sau sa se stabileasca in Republica Dominicana. Iata ce ne spune el..."Suntem constituiti ca si intermediari intre Asociatii de Avocati si Notari sau particulari iar toate serviciile noastre functioneaza legal, adica partenerii nostri sunt recunoscuti ca persoane juridice in aria lor de activitate.
  
De ce s-a format aceasta asociatie?

Aceasta asociatie vine in sprijinul tuturor persoanelor fizice si juridice care doresc o vacanta deosebita de cele oferite in mod obisnuit de firmele de turism, ofera consultanta celor care doresc sa investeasca in Republica Dominicana, o tara libera si democratica cu un turism foarte bine dezvoltat si care are un acord de liber comert cu Statele Unite ale Americii si alte tari din America Latina si din lume si unde Dreptul de Proprietate este garantat de stat.


Ce ofera Caraibetours in domeniul turismului?

Incercam sa cladim un turism care in ultima vreme a pierdut din intensitate, cel numit si agroturism, fiind „inghitit” de marile companii turistice care monopolizeaza zona turistica dominicana in acest sfarsit de deceniu al secolului XXI. Dar majoritatea turistilor veniti din tari indepartate ar dori sa cunoasca si obiceiurile locurilor, cultura caraibeana, istoria Republicii Dominicane, muzee, obiective istorice, etc.

Insa forma de turism prin serviciile All Inclusive nu permite o libertate de a vizita si a aprofunda frumusetea locurilor, peisajele si tot ce romanul doreste sa vada si sa cunoasca in profunzime intr-o zona atat de indepartata.

Caraibetours propune, de asemenea, vizite agroturistice de doua trei zile in Jarabacoa, Constanza, doua zone mirifice agricole si montane din insula, de asemenea seri in Ranchos Tipicos, excursii si itinerarii la alegerea fiecarui turist in parte, a da posibilitatea de a cunoaste viata asa cum e din aceasta tara si toate serviciile incluse care li se ofera in alte variante sau optiuni turistice…

In pret se poate include si masa care poate fi la alegerea fiecarui turist sau grup in parte. De asemenea avem si ghizi in limba romana – cetateni romani stabiliti de multa vreme in zona, care au experienta indelungata in turism in Republica Dominicana. Pe toata durata sederii le vom asigura protectie in toate tipurile de activitati recreative ce se vor desfasura pe parcursul sejurului care poate avea o durata variata – de la 10 zile pana la o luna sau chiar mai mult in functie de optiuni!


Ce asesorare ofera Caraibetours?

Oferim servicii de Rezidenta in Republica Dominicana, Permisul de Conducere si Port-Arma prin intermediul avocatilor nostri colaboratori, constituiri de firme si, de asemenea, in domeniul sectorului Imobiliare. Ii asiguram ca le vom cauta si gasi cele mai bune optiuni si variante in ce priveste inchirierea sau cumpararea de case, apartamente, terenuri in Puerto Plata si in toata tara, in functie de gustul fiecaruia, datorita faptului ca avem foarte bune relatii de prietenie si parteneriat atat cu firme dominicane ,cat si straine din Republica Dominicana –  germane, americane, canadiene, franceze, elvetiene, italiene,etc.

De fapt, in zona Puerto Plata se gaseste o mare comunitate internationala de oameni de afaceri, in special in domeniul turismului, care s-au stabilit aici, veniti din toate colturile Terrei.

  
Calin Daniel Cruceru a scris multe povesti interesante despre lumea in care traieste pe Viajoa. Daca vreti sa le cititi, le gasiti AICI.


CITESTE SI:

10 Insule tropicale unde sa-ti petreci "luna de miere"

Cele mai frumoase 10 hoteluri la care am innoptat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...