Easy A - o comedie... usoara!

Easy A, comedia regizata de Will Gluck, va poate binedispune intr-o seara de duminica, dar cam atat. Emma Stone, actrita din rolul principal, a fost nominalizata la Globurile de Aur pentru prestatia sa, insa nu va asteptati la ceva fabulos. Este un film ok, de privit cu un castron de popcorn in brate, intr-o seara de iarna.


Easy A a strans 7.3 puncte pe IMDB din peste 20.000 de voturi, asta inseamna ca a placut oarecum cinefililor. Este o productie inspirata din viata adolescentilor americani, usor fortata, previzibila, dar nu mai putin amuzanta.

Emma Stone are 22 de ani, s-a nascut in Arizona, a jucat in multe piese de teatru in liceu si a urmat o scoala catolica de fete timp de un semestru. In 2004, la 15 ani, s-a mutat cu mama ei in Los Angeles, a urmat o scoala la domiciliu si a inceput sa participe la diverse auditii.


Primul ei "rol" a fost intr-un reality show, apoi in 2007 a aparut regulat in drama TV Drive. Tot in acelasi an a debutat si pe marele ecrane in comedia Superbad. A mai jucat in The Rocker, The House Bunny, Ghosts of Girlfriends Past, Zombieland,  Paper Man si Easy A. Pe viitor o vom putea admira pe Stone in filme ca: Movie 43 (alaturi de Gerard Butler), Crazy, Stupid, Love (cu Ryan Gosling, Kevin Bacon, Marisa Tomei si Julianne Moore), Friends with Benefits (cu Mila Kunis, Justin Timberlake si Woody Harrelson).

Emma este o actrita care promite si merita sa o urmarim. Filmul Easy A ramane insa o comedie mult prea usoara! Eu i-am oferit nota 7. CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...