Rebecca Hall, sexy in Harper’s Bazaar UK

Rebecca Hall era o celebra anonima pana in momentul in care Woody Allen a distribuit-o in Vicky Cristina Barcelona. Frumoasa actrita de 28 de ani a facut valuri cu acest rol si a reusit performanta nominalizarii la Globurile de Aur, iar de atunci scenarii de filme valoroase s-au strans pe masa ei... Inocenta, suava, dar incredibil de sexy - iat-o pe Rebecca Hall pe coperta Harper’s Bazaar UK!


Rebecca Hall s-a nascut pe 19 mai 1982 in Londra, intr-o familie de artisti - tatal sau fiind regizor, iar mama cantareata de opera. A studiat literatura engleza la Cambridge, insa a renuntat la scoala, cu un an inainte de licenta.

In 1992 a debutat in televiziune, intr-o productie regizata de tatal sau, The Camomile Lawn. Pe marile ecrane a debutat in 2006, in Starter for Ten, insa a atras atentia asupra ei abia in filmul The Prestige. Recunoasterea a venit odata cu rolul Vicky, din filmul lui Woody Allen - Vicky, Cristina, Barcelona (pentru care Penelope Cruz a luat Oscar-ul). 

In anii care au urmat a jucat in filme foarte bune ca: Frost/Nixon, Dorian Gray, Please Give si The Town. O mai putem vedea in: Everything Must Go, A Bag of Hammers si The Awakening. Frumoasa Rebecca are si o bogata activitate pe scena teatrelor din Anglia. 

La inceputul anului 2011, revista Harper’s Bazaar UK i-a propus sa pozeze pentru coperta, iar ea a acceptat. Ce a iesit vedeti mai jos...

Iat-o pe Rebecca Hall, sexy in Harper’s Bazaar UK!

 Foto: EgotasticCITESTE SI:
  

Top 10 filme cu Natalie Portman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...