Sabine Warthland - o canadianca in Caraibe (interviu)

Calin Daniel Cruceru i-a luat un interviu doamnei Sabine Warthland, care va invita la hotelul sau din Caraibe! Iata ce ne povesteste Calin: "Am ajuns in Costambar, Puerto Plata, si am gasit o persoana modesta dar foarte activa. Sabine Warthland este o investitoare de succes in Republica Dominicana, in ciuda faptului ca este vorbitoare de limba franceza, din zona Quebeq, Canada. Ea a acceptat sa ne dea un interviu si chiar sa ne invite pe noi, turistii romani, sa-i vizitam hotelul Ola del mar, din Costambar, Puerto Plata."


Calin: Sabine esti canadianca. Ce cauti in Republica Dominicana?

Sabine: Caraibe m-a fascinat de multa vreme si cred ca daca vom cauta in originile mele se va gasi si ceva din zona aceasta. Am ales dupa indelungata meditatie sa ma asez aici si sa pornesc o afacere in acest tinut Antilean.

Calin: Ce te face sa crezi ca afacerile in aceast colt de lume indepartat sunt de bun augur acum intr-o perioada atat de tulbure? De cata vreme te afli in Republica Dominicana?

Sabine: Am intrat propriu zis in afaceri aici dupa ce am ridicat acest hotel  in Republica Dominicana. In anul 2007 am deschis portile complexului Ola del Mar, asa ca este un hotel foarte "tanar", dar imi ofera deja satisfactii. Avem turisti din toata lumea - din America, din Europa si din alte parti.


Imi place aceasta zona enorm. In primul rand vreau sa evidentiez faptul ca din punct de vedere al securitatii afacerilor in aceasta tara, am siguranta de a fi tratata ca si un investitor strain datorita faptului ca statul ne sprjina aici atat pe cei din alte tari, deci rezidenti straini si investitori, cat si pe dominicani si avem garantia protectiei Dreptului de Proprietate.

Calin: Ce ai zice daca catva romani ti-ar bate la portile hotelului?

Sabine: Cunosc romani din Canada. Eu sunt dispusa sa primesc cu multa bucurie turistii din tara voastra. Stiu ceva despre Dracula si alte anecdote si m-as bucura sa mai ascult lucruri frumoase despre tara voastra. In ce priveste turismul, eu am deschis portile tuturor locuitorilor acestui mapamond, asa ca romanii vor gasi cea mai calduroasa primire in minunata insula a acestui tinut caraibean.   

Calin: De ce crezi ca ar trebui sa aleaga un turist aceasta zona? Care este cel mai important motiv?

Sabine: Siguranta - aici unde suntem noi plasati este o liniste monumentala si o siguranta totala. Orice turist, atat ziua cat si noaptea, in zona Costambar nu trebuie sa-si faca nici un fel de probleme. Avem restaurante si baruri  internationale, pizzerii, supermarketuri - in zona Oceanul Atlantic. Toate acestea se afla la cativa metri de hotelul nostru. Sa nu mai vorbesc de plaja care este "vecina"  hotelului - la doar 2 minute distanta.

Tinand cont ca tara dumneavoastra este foarte indepartata de aceasta zona, sunt dispusa sa le ofer romanilor care vor calca pragul complexului Ola del Mar multiple activitati agroturistice si sa contribui la cunoasterea culturii dominicane.


Calin: Iti multumim, Sabine, si iti dorim succes in afaceri in minunata insula caraibeana, Republica Dominicana.CITESTE SI:


Un comentariu:

 1. This is a great apart/Hotel.

  We have been there many times, in the spring season ( March and April).
  The weather was perfect, the location of Ola Del Mar is also great, since it is close to almost everything.

  The owner Sabine, is always there to help. She is of great company as well.

  Can't wait to go back.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...