Sandra Bachici, Miss Romania FashionTV - interviu in exclusivitate pentru I's Blog! (2)

 
Ieri am aflat cateva lucruri noi despre superba Sandra Bachici - cum a fost la concursul de Miss, cum s-a simtit de podium si ce pasiuni are. Astazi revenim cu partea a doua a interviului in exclusivitate pentru I's Blog, in care Sandra, Miss Romania FashionTV, ne vorbeste despre celebritate, bani, barbati si fericire.I's Blog: Ce inseamna pentru tine celebritatea? Ce personaje te deranjeaza in mod instinctiv?

SB: Eu cred ca celebritatea nu inseamna aparitia in reviste sau la televizor. Pentru a fi celebru trebuie sa faci lucruri deosebite, sa fii un model pentru semenii tai, indiferent de domeniu, sa ai anumite calitati prin care sa te faci remarcat.

Cel mai mult ma deranjeaza persoanele false, care in fata iti sunt prietene, dar te injunghie pe la spate si cei care scriu sub anonimat, fara a avea curajul raspunderii, fara sa cunoasca persoana, doar asa, ca sa scrie...


I's Blog: Ce importanta au banii pentru tine?

SB: Am avut si am o viata frumoasa, dar stiu ca fara bani nu poti avea un trai decent si pentru asta trebuie sa muncesti! Nu exista alta cale.

I's Blog: Cum ar trebui sa fie un barbat pe care sa-l iubesti pentru totdeauna? Ce nu ar trebui sa fie niciodata un barbat?


In primul rand ar trebui sa merite respectul meu si el sa ma respecte la randul lui. Consider ca respectul este temelia unei relatii! In al doilea rand, sa-mi fie un bun prieten, iubit, sa-mi fie alaturi si la bine, dar si in momentele grele. Un barbat nu ar trebui sa fie violent verbal sau fizic si nici infidel.

I's Blog: Care este cel mai frumos loc in care ai fost pana acum? Care este cea mai frumoasa imagine care iti vine pe loc in minte?

SB: Cel mai frumos loc este la bunicii mei, cand ne adunam toti (rude, prieteni). Este atmosfera care ma face cea mai fericita!

I's Blog: Ce inseamna pentru tine fericirea?


SB: Sa fiu alaturi de cei dragi, sa fiu sanatoasa si eu si ei, sa simt ca sunt iubita si apreciata pentru ceea ce fac si ceea ce sunt, aceasta e adevarata fericire!


CITESTE SI:

  
  

Un comentariu:

  1. deci tot respectul pt Sandra,a muncit mult sa ajunga unde e,si nu a fost nevoie sa faca lucruri negative sa ajunga aici.Sunt cele mai sincere raspunsuri,ma bucur ca nu te-ai schimbat,mereu am apreciat asta la tine.mult noroc in continuare:*:*:*

    o prietena

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...