7 Destinatii perfecte pentru primavara anului 2011

Lunile martie-aprilie sunt perfecte pentru plimbari aventuroase in lumea larga. Companiile aeriene au promotii la bilete, caldurile nu s-au instalat, iar turistii nu dau (inca) navala. Deci, este perioada cea mai buna pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti in luna de miere, fie ca esti in cautarea unei aventuri si pur si simplu, vrei sa petreci cateva zile superbe la mare, la soare...Iata mai jos cele 7 destinatii perfecte pentru primavara anului 2011:

1. Paris - in martie-aprilie companiile aeriene ofera reduceri importante. La fel si hotelurile din Paris. Si nu te va costa o avere sa vizitezi unul dintre cele mai romantice orase din lume, mai ales ca poti opta si pentru varianta free - Coach Surfing! Astfel vei vedea orasul din perspectiva localnicilor si vei avea ce povesti la intoarcere. Bonus: iti vei face noi prieteni si nu te vor "incurca" japonezii cu aparatele foto:))


2. Lisabona - pe aceleasi considerente ca Parisul, Lisabona este un oras superb in care trebuie sa ajungi macar o data. Iar daca te saturi de plimbari pe la muzee si crasme poti lua un zbor scurt de o ora pana in Insulele Azore. O vacanta de vis garantata!


3. Sudul Spaniei - Malaga, Marbella, Cadiz, Sevilla, Cordoba - in aceasta perioada nu este foarte cald, deci s-ar putea sa fie exclusa o baie in Mediterana sau Atlantic, insa vei putea vedea niste orase absolut superbe, incarcate de istorie si cultura. Preturi bune, locuri de cazare la alegere, putini turisti. 


4. Sudul Italiei - Napoli, coasta Amalfitana si Sicilia - preturi foarte mici la zboruri si cazare, peisaje de vis, liniste, soare, limoncello si cea mai buna pizza din lume. Este suficient?


5. Thailanda - pentru doritorii de aventura, este o perioada excelenta pentru plajele virgine din Thailanda. Si de ce sa nu ajungeti si voi pe insula Ko Phi Phi Lee, unde Leo DiCaprio a filmat The Beach?:)


6. Caraibe -  este o perioada minunata pentru orice destinatie ati alege din Caraibe - Republica Dominicana, Puerto Rico, Jamaica, Cuba, Costa Rica, St. Lucia, Barbados sau Anguilla. In iulie aici incep ploile, iar in primavara este destul de aglomerat.


7. Pentru cei care isi doresc o adevarata aventura, le recomand un safari in Africa sau doua saptamani de vis in Rio de Janeiro. Nimic nu este imposibil, atunci cand iti doresti cu adevarat!

CITESTE SI:

Cele mai frumoase plaje din lume

Caraibetours - Welcome to Caraibe!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...