Burlesque 2010 - un musical savuros

Aseara am vazut in sfarsit filmul Burlesque, cel in care diva Christina Aguilera isi face debutul in cinematografie, iar diva Cher isi face debutul in musical-uri. Nu ma asteptam la cine stie ce performanta si intr-adevar filmul este previzibil si destul de prost. Insa decorurile vintage, fetele sexi, vocea Christinei si piesele lui Cher m-au facut sa uit pentru doua ore de orice problema. Si asta este o raritate:))Nu sustin ca ar trebui sa mergeti sa vedeti acest film, pentru ca unii dintre voi s-ar putea sa fie dezamagiti de interpretarea rolurilor si de scenariu. Si mai ales de cliseele care apar la tot pasul. Insa eu de cand ma stiu am fost mare fana a spectacolelor burlesti, a muzicii de jazz si a barurilor care arata exact ca scena pe care a fost filmat Burlesque.


Imi plac la nebunie femeile superbe care danseaza, m-as duce noapte de noapte in cluburile de striptease sa culeg macar o farama dintr-un show cat de cat burlesc (desi e greu sa vezi asa ceva), as pierde ore in sir privindu-le costumele si cabinele in care se schimba. Asta e viciul meu, daca vreti!


Comparand Burlesque cu alte filme de gen - as putea spune ca este mai prost decat Chicago (pentru ca nu beneficiaza de acea inegalabila muzica), este mai bun decat Nine (pentru care are parte de ceva actiune si de voci superbe) si nu se compara cu "anticul" Coyote Ugly, care mie personal mi s-a parut foarte prost si are si nota mai mica pe IMDB.


In film, costumele de scena ale dansatoarelor sunt absolut divine, Aguilera canta minunat, iar Cher, desi nu a mai scos o piesa de 7 ani, acum m-a impresionat teribil cu melodia castigatoare a Globului de Aur - "You Haven't Seen The Last Of Me". 
In concluzie - nu filmul este cel care conteaza, adica povestea, ci piesele interpretate magistral, lenjeria acelor tipe superbe, dansul, emotia, luminile scenei.
Pe IMDB Burlesque are 6.1 din 5.000 de voturi, eu i-am oferit un prea generos 8, pentru ca mi-a placut enorm atmosfera din club. 
CITESTE SI:
  
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...