Cele mai frumoase carti pe care le-am citit in ultima perioada

Nu prea am avut timp liber in ultimele luni, insa mi-am strecurat in program clipe de vis, in care am parcurs pe nerasuflate cate o carte buna. Gusturile mele se indreapta, asa cum banuiti, catre jurnalele de calatorie, insa nu refuz nici lucrari din alte domenii, daca sunt scrise excelent. La o carte ma intereseaza in primul rand omul din spatele ei, apoi stilul literar, apoi acel "ceva" care ma face sa visez. Iata mai jos care sunt cele mai frumoase carti pe care le-am citit/recitit in ultima perioada:

Pedro Juan Gutierrez ramane scriitorul meu favorit! I-am recitit (de 3 ori:) volumele publicate in limba romana:


Am mereu aproape de mine cartea lui Donald Trump  - GANDESTE BINE si in STIL MARE in viata si in afaceri. Pe mine m-a ajutat foarte mult si m-a mentinut pe linia de plutire, ca sa zic asa:)Mi-a placut mult si Mananca, Roaga-te, Iubeste a scriitoarei Elizabeth Gilbert, care desi este un bestseller si nu are o mare valoare literara, m-a incantat prin perspectivele pe care le abordeaza. Alaturi de film, devine o alegere buna pentru un weekend. Mihai Barbu si minunata sa carte, Vand Kilometri, m-a impresionat prin autenticitate. Asa cum scriam aici, v-o recomand cu drag.In acest moment citesc cartea Roxanei Valea - Prin praf si vise - si pot sa va spun ca este cea mai valoroasa opera literara pe care am pus mana in ultima perioada. Scrisa absolut fantastic, iti ofera o noua perspectiva asupra vietii si te face sa te intrebi daca te afli in locul potrivit sau daca ceea ce traiesti acum este real. Dupa ce voi termina cartea, voi scrie si o recenzie:)


Voi ce ati mai citit in ultima perioada si ce imi recomandati?
CITESTE SI:4 comentarii:

  1. Ai incercat sa citesti Bridget Jones, amandoua cartile? Sunt ok, amuzante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa-ti spun decat ca Prin praf si vise mi-a redat visele inapoi si cand am terminat-o de citit am stiut ca trebuie sa iau niste hotarari pentru mine. Asta se intampla la finalul lui 2008 si am luat si hotararile, iar de atunci s-au schimbat multe viata mea :)

    Am citit si Vand KM, Mihai Barbu este foarte misto, iar cartea lui E. Glibert am citit-o intr-o noapte pe tren intre Cluj si Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...