Grammy Awards 2011 - un show pe cinste!

In seara aceasta se va desfasura la Staples Center in Los Angeles, cea de-a 53-a editie a Premiilor Grammy ale industriei muzicale internationale. Show-ul se anunta unul de mare arta, pentru ca pe scena vor interpreta artisti de toate varstele, de la Justin Bieber si Lady Gaga, pana la Mick Jagger si Bob Dylan. Dar iata mai jos ce veti vedea in aceasta noapte...


Starul de 16 ani Justin Bieber nu va fi cel mai tanar interpret de pe scena de la Staples Center. Jaden Smith, fiul de 12 ani al lui Will Smith, va canta piesa Never Say Never, alaturi de Bieber si de mentorul acestuia, Usher.

Bieber si Usher sunt nominalizati la doua premii Grammy, iar daca Usher mai are 5 Grammy-uri in colectie, tanarul Bieber este pentru prima data cand primeste o nominalizare si are si mari sanse sa castige un premiu.


La celalalt pol al acestui spectacol, se afla veteranii Mick Jagger (67 de ani) si Bob Dylan (70 de ani), care a castigat nu mai putin de 10 statuete pana acum. Ei nu vor canta impreuna! Bob Dylan a pregatit pentru Grammy Awards 2011 piesa din 1965, Maggie's Farm. Pentru a avea o perspectiva clara asupra diferentei de varsta, va spun ca atunci cand Dylan a lansat aceasta piesa, parintii lui Bieber nu erau nascuti:)))


Va mai canta si Barbara Streisand, care a fost nominalizata la 47 de premii Grammy si a castigat 15 in trecut. O performanta greu de egalat, nu?


Dintre artistii acestei generatii, ii vom vedea pe scena ca si performeri (nu doar ca premianti) pe Eminem, Lady Gaga (care tocmai si-a lansat noul single Born This Way), Dr. Dre, Mumford and Song, Rihanna, Katy Perry, Cee Lo Green si Gwyneth Paltrow, Lady Antebellum, Avett Brothers, Miranda Lambert, B.o.B., Bruno Mars, Muse si Janelle Monae.

Printre prezentatori vor fi: Selena Gomez (iubita lui Bieber), Blake Shelton si Nicki Minaj, Norah Jones, Dierks Bentley si LL Cool J, Jennifer Lopez si Marc Anthony.  Nu se stie inca nimic despre prezenta lui Britney Spears, asta daca va interesa in mod deosebit:))


Spectacolul din aceasta noapte se anunta unul de exceptie si de abia astept sa ii vad tinutele lui Lady Gaga:)) si sa il ascult pe Eminem. [Care sper sa castige toate premiile:P] Show-ul va fi transmis in direct de Pro 7, incepand cu 3 AM, ora Romaniei. Lista cu nominalizarile la Grammy Awards o puteti vedea aici!

Maine dimineata la prima ora veti afla de pe I's Blog castigatorii premiilor Grammy 2011!


  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...