The Joneses - o familie cat se poate de "normala"

The Joneses este o comedy/drama lansata in 2009 si extrem de putin apreciata. De aceea am fost cam rezervata la inceput, filmul avand parte si de o distributie de lista B: Demi Moore si David Duchovny. Insa pe masura ce intram in poveste si radeam la replicile smart ale protagonistilor, realizam ca filmul este mai mult decat pare. Mult mai mult...


The Joneses sunt familia perfecta, asta pana cand ne dam seama ca totul este o farsa. Insa nu o gluma proasta, pentru ca aceasta productie desi se vrea o gluma, nu este. Eu cel putin am vazut mult mai mult si da, poate m-am inselat. Fiecare intelege ce vrea! 

Insa la viata mea m-am izbit de nenumarate ori de job-uri in care faci tot ce poti si ce nu poti ca sa supravietuiesti si este atat de greu, chiar imposibil, sa te eliberezi, incat mergi si tot mergi pe un drum pe care nici macar nu stii daca l-ai ales tu. Sau daca ai facut-o, nu-ti mai aduci aminte cand si de ce.


Demi Moore este foarte, foarte frumoasa si... credibila. David Duchovny este interesant in acest film si alcatuiesc impreuna o "reteta" de succes. Accentul pus pe ceilalti actori - Amber Heard, Ben Hollingsworth, Gary Cole si Glenne Headly - este potrivit ca intensitate si durata. 
Pana la urma am avut parte de o seara foarte buna privind acest film si vi-l recomand. Pe IMDB are o nota imposibila - 6.6 - eu i-am oferit un mult prea mare 9. Adevarul este undeva la mijloc:)

CITESTE SI:

  
  

Un comentariu:

  1. Interesant filmul, l-am vazut...nu-mi place totusi partea cu drama din el, imi lasa un gust amar.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...