Mihai Barbu - Vand kilometri

Mi-am comandat cartea lui Mihai Barbu, Vand kilometri, atat din pasiunea pe care o am pentru calatorii, cat si din curiozitate fata de aventura unui roman pe meleaguri indepartate. Ieri am primit o carte superba, de 500 de pagini, impecabil realizata. Pot spune ca 6 ore nu am reusit sa o lasa din mana. De ce? Citeste mai departe...


Mihai are 31 de ani si este din Bucuresti. La 22 de ani, dupa facultate, s-a "trezit" jurnalist, fotoreporter, asa cum el insusi se descrie pe site-ul personal  - Mongolia. Pasiunea pentru motociclete, pentru drumuri lungi si "descoperiri" fizice si psihice l-a dus pe un traseu nebanuit. Si-a dorit sa mearga singur in Mongolia (26.000 km), de fapt, nu chiar singur, ci alaturi de Doyle, BMW-ul sau.

Cartea cuprinde toata aventura de care a avut parte Mihai, cu multe fotografii si texte foarte bine scrise. Mihai Barbu nu este scriitor, insa stilul sau unic, plin de umor, il face agreabil si creeaza dorinta de a fi alaturi de el, pe drumul pe care l-a facut.


Nu as vrea sa va spun mai multe pentru ca va recomand aceasta carte din tot sufletul. Chiar daca nu esti pasionat de calatorii, chiar daca iti lipseste curajul de a pleca singur prin lume, tot trebuie sa citesti aceasta carte. Mie mi se pare eliberatoare, autentica, plina de pasiune si de curaj.

Cartea lui Mihai Barbu, Vand kilometri, o poti cumpara online de pe adresa editurii - AICI. Poate o sa vi se para scumpa, insa credeti-ma merita fiecare banut! Poti incerca sa o iei si de aici, mai ieftin!


In orice caz, Mihai Barbu este un adevarat promotor al generatiei actuale, si nu ma refer la cei care incearca sa faca bani din orice si care traiesc pentru a-si cumpara masini scumpe si haine de firma, ci acea generatie autentica, pasionata, libera, smart funny, curajoasa, cum rar intalnesti, dar care exista cu adevarat. Astept urmatoarea aventura, urmatoarea carte, si sper ca Mihai sa nu se opreasca aici. Pentru mine el este un adevarat motor:) Iti multumesc, Mihai!  (Foto: Mediafax)CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...