Rihanna - videoclipul piesei "S&M" in premiera

Rihanna a lansat videoclipul piesei S&M, o melodie ritmata si sexy. Cantareata de 22 de ani din Barbados se pare ca aduna succes dupa succes, inca din 2005, de la lansarea primului ei album Music of the Sun. Rihanna este fara doar si poate "idol" si fashion-icon al generatiei tinere. Insa acest videoclip nu vi se pare ca seamana poate prea mult cu "munca" celebrei Lady Gaga? Vezi in continuare clipul...Rihanna este o adevarata vedeta. A inceput sa cante la 7 ani, iar single-urile Unfaithful si Umbrella au propulsat-o in categoria celor mai bine vandute cantarete ale generatiei actuale. Si-a schimbat de zeci de ori coafura si stilul vestimentar, a trecut printr-o poveste de dragoste nefericita (care s-a lasat si cu ceva pumni), iar acum merge mai departe, lansand piesa dupa piesa. Momentan este la al 5-lea album!

Melodia S&M este dansanta si destul de placuta auzului, insa imaginea Rihannei este una cat se poate de provocatoare. Cantareata poarta o costumatie din latex, foloseste un bici si apare legata cam ca in filmele de gen. Intrebarea mea este: o copie Rihanna pe Lady Gaga sau acesta este trend-ul in lumea muzicala actuala?

Iata si o parte din versurile piesei: "Cause I may be bad but I’m perfectly good at it. Sex in the air. I don’t care, I love the smell of it. Sticks and stones may break my bones but chains and whips excite me".


Iata mai jos videoclipul piesei "S&M" in premiera:Astept parerile voastre...CITESTE SI:

Kylie Minogue Calendar 2011

Calendarul Playboy SUA 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...