8 Martie - O floare si un zambet pentru voi, dragele mele!

V-ati intrebat vreodata de ce nu exista si o zi internationala a barbatului?! Va spun eu: desi barbatii conduc lumea, femeile au fost intotdeauna motorul si partea frumoasa a vietii. Sunt absolut convinsa ca in spatele oricarui barbat puternic exista o femeie si mai puternica, desi poate parea un cliseu. Pentru ca noi, dragele mele, facem cam totul: muncim, ne construim carierele, ne cladim cuiburile, dam viata, impartim mangaieri, suspinam soapte de amor, luptam sa mentinem patul intr-o pozitie de echilibru, avem curaj sa luam totul de la capat, sa fim singure, sa fim in relatii mai mult sau mai putin complicate, sa ne bucuram si sa plangem, sa fim dulci sau dure, sa fim senzuale sau inocente. Si totul intr-un invelis delicat. Insa cati dintre barbati ne percep ca pe un dar, ca pe o surpriza, si nu ca pe ceva care li se cuvine?

Poate gresesc, pentru ca nu am nimic cu domnii si eu chiar sunt printre femeile care cred cu tarie ca exista barbati care isi privesc femeile iubite cu admiratie si surprindere la fiecare aparitie a acestora. Iar astazi e ziua noastra si ar fi necesar si obligatoriu sa ne rasfatam si sa ne purtam de grija, asa cum numai noi stim. 

Sa citim o carte buna, sa ne cumparam ceva frumos, sa ne plimbam, sa ne intalnim cu prietenii, sa petrecem o seara frumoasa, sa fim NOI pe primul plan. Hai, ca o zi nu se intampla nimic daca renuntam la rutina si la a-i pune pe ceilalti pe primul loc! 

Sper din tot sufletul sa aveti o zi superba, insorita (in Bucuresti deja este:), plina de flori, de sarutari, de imbratisari asteptate si dorite, de maini tandre care sa va ia din povara, de plimbari romantice si de clar de luna care sa va scalde perna.  

Va las in compania celor mai frumoase flori din lume, intr-o galerie foto in exlusivitate pentru voi, cititoarele I's Blog:)


Va imbratisez si va doresc petrecere frumoasa!


CITESTE SI:

5 Lucruri simple care m-ar face extrem de fericita

5 Locuri in care mi-as dori sa fiu in acest moment

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...