Elie Saab spring/summer 2011 - o colectie de vis

Designerul libanez de 46 de ani, Elie Saab, este unul dintre cei mai mari creatori de moda din lume. El este si preferatul meu, alaturi de Valentino si D&G. Saab a creat pentru acest sezon o colectie absolut fabuloasa, de rochii lungi, fluide, din matase si materiale pretioase, care este visul oricarei femei. Romantica, eleganta, senzuala - acestea sunt atributele colectiei pentru primavara/vara semnate de Elie Saab

Elie Saab a desenat prima sa colectie la 18 ani si era convins ca va ajunge cunoscut in intreaga lume. Insa recunoasterea internationala a venit abia in anul 2002, cand Halle Berry a purtat o rochie creata de el la Oscar-uri. Din acel moment, nu a mai existat covor rosu pe care sa nu pluteasca una dintre minunatele tinute ale designerului libanez. 

In acest sezon, matasea unduitoare a fost materialul de baza, Saab creand rochii superbe, unice, glamour si extrem de sexy. Insa imaginile fac cat o mie de cuvinte, deci va las sa admirati atat colectia de pret-a-porter, cat si cea haut couture a lui Elie Saab pentru vara anului 2011. Si cu siguranta veti gasi insipratie in privinta tinutelor voastre din sezonul estival:)


Iata mai jos colectia Elie Saab spring/summer 2011:CITESTE SI:

Colectia Valentino primavara/vara 2011

Cele mai frumoase rochii de la Oscar din toate timpurile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...