Filme de weekend

In ultima perioada am vazut cateva filme pe care vi le recomand si voua, daca vreti sa va relaxati in acest weekend. Unele sunt mai bune, altele mai putin, insa totul depinde de gusturi, evident. Despre ce este vorba? Un thriller psihologic cu Samuel L. Jackson, o drama regizata de Rodrigo Cortés, cu Ryan Reynolds in rolul principal (singurul rol:) si o poveste tragica despre iubire si singuratate cu Tilda Swinton.
Unthinkable este o drama/thriller din 2010, cu Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss si Michael Sheen. Filmul ne dezvaluie frica si neputinta autoritatilor in lupta cu terorismul. Este profund, tragic, bine realizat si te face sa te gandesti la prioritatile lumii in care traim. Pe IMDB are 7.1, eu i-am oferit 8, pentru concluzia finala. Care este aceasta? Va las sa vedeti filmul si apoi discutam. 
Buried este o drama/mystery/thriller, in care Ryan Reynolds este un simplu angajat al unei comanii de camioane in Irak. El este ingropat de viu intr-un cosciug sub pamant, nu de catre teroristi, ci de oameni flamanzi, care ar face orice pentru bani. Este un film foarte bun, care se aseamana intr-un fel cu cel de mai sus prin concluzia evidenta - noi, oamenii simpli, nu contam! Niciodata! Filmul are 7.3 pe IMDB, eu i-am oferit un generos 8 pentru sfarsitul sau. 
I Am Love - este o drama/romance din 2009. Este o productie italiana, nominalizata la Oscar pentru costume, in care Tilda Swinton face un rol destul de bun. Insa mie personal, filmul mi s-a parut plictisitor, agasant si mult prea "clasic", fara nicio emotie sau rost. Desi am recunoscut simbolurile distribuite cu generozitate in film si stiu ca europenii considera astfel de productii "opere de arta", pe mine ma depasesc. Insa celor de la Raluk.ro le-a placut filmul foarte mult, deci nu ma bag - fiecare cu gusturile lui! Filmul are pe IMDB 7, eu i-am dat doar un... 3!
CITESTE SI:

Filmele de Oscar ale ultimului deceniu

The Joneses - o familie cat se poate de "normala"

3 comentarii:

  1. Unthinkable nu l-am vazut, pare interesant. Am vazut Buried, un film excelent...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti recomand Unthinkable si apoi as vrea sa-mi spui de ce fac americanii astfel de filme:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Recomand filmul Unthinkable,nu m-a lasat sa ma duc nici la toaleta,te tine in priza!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...