Gala Premiilor Gopo - Editia a 5-a

Premiile Gopo sunt echivalentul Oscar-urilor pentru industria cinematografica din Romania. Si trebuie sa recunoastem ca avem actori, regizori si scenaristi extrem de talentati, care merita sa fie prezentati lumii intregi! Gala Premiilor Gopo reprezinta un eveniment anual de prestigiu si este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc, cu sprijinul Babel Communications si al Centrului National al Cinematografiei. Detalii mai jos...

Gala Premiilor Gopo se afla in acest an la cea de-a 5-a editie, iar juriul este format din: Dan Alexandru (director de imagine), Horea Murgu (Sound designer), Florin Barbu (Critic de film), Florentina Ciuverca (Jurnalist de film), Tudor Caranfil (Critic de film), Mihai Chirilov (Critic de film), Florin Iepan (Regizor), Medeea Marinescu (Actrita), Angelo Mitchievici (Critic de film), Sinisa Dragin (Regizor) si Alexandra Olivotto (Jurnalist de film).


Anul trecut, filmul Politist, adjectiv a strans majoritatea premiilor, printre care: Cel mai bun film de lung metraj,  Cea mai buna regie si Cel mai bun scenariu (Corneliu Porumboiu), Cel mai bun actor intr-un rol principal (Dragos Bucur), Cel mai bun actor intr-un rol secundar (Vlad Ivanov), Cea mai buna imagine.


In 2011, unul dintre cei mai apreciati actori romani ai ultimelor decenii, Ion Besoiu, va fi recompensat cu Premiul Gopo pentru Intreaga Cariera in cadrul celei de-a cincea editii a Galei Premiilor Gopo. Unul dintre cele mai importante trofee din palmaresul Premiilor, acesta a fost acordat la editiile precedente altor trei actori emblematici pentru filmul romanesc: Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru si Jean Constantin.

  
Gala Premiilor Gopo de anul acesta se va desfasura pe 28 martie, la Crystal Palace Ballrooms. Ea va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema, incepand cu ora 19:00 (covorul rosu), iar romanii de pretutindeni o vor putea urmari inregistrat la ProTV International, pe 30 si 31 martie, de la ora 20:30

Gala va putea fi urmarita si online, pe www.premiilegopo.ro si www.procinema.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel,  incepand de la aceeasi ora cu transmisiunea ProCinema.

Sponsorii acestei editii sunt: Dacia, Apa Nova Bucuresti, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Santal, Aperol, MAC Cosmetics.

Ramai pe I's Blog pentru a vedea nominalizarile la Premiile Gopo 2011!


CITESTE SI:

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...