Laguna, by Elena Perseil

Rochiile feminine, matasea imprimata si broderiile sunt cateva elemente cheie ale colectiei pentru primavara-vara, Laguna, semnata de designer-ul Elena Perseil. Elena a reusit sa creeze un look senzual si glamour, a folosit culori ca roz, bej, turcoaz si negru si materiale sofisticate. Dar haideti mai bine sa vedem colectia Laguna...Elena Perseil si-a descoperit pasiunea pentru fashion de foarte tanara si si-a deschis primul atelier la 20 de ani, in Bucuresti. Succesul a venit imediat si a obtinut in 1996 premiul pentru “young fashion designer of the year”, la Kent Institute din Londra.

In anul 2002, Elena si-a deschis primul magazin din Bucuresti, care reprezenta o lume de moda, arta, design interior si lifestyle. La tinutele sale au apelat numeroase vedete si a aparut in paginile de moda ale revistelor Elle, Cosmopolitan, The One, Marie Claire.

Elena Perseil si-a continuat in acest timp studiile la Paris, a lucrat pentru mai multe case de moda, a calatorit in India si a studiiat matasea si broderiile. Si-a prezentat colectiile la saptamana modei din diverse orase, iar acum creatiile sale se vand in Osaka, Tokyo, New York, Athene, Bruxelles, Riyadh, Kuweit, Lebanon, Paris si Bucuresti.

Colectia Laguna pentru primavara-vara 2011 este o celebrare a feminitatii, un miracol al matasii, casmirului si broderiilor. Tinutele sunt sofisticate, elegante, dar pot fi purtate si pe orice plaja din lume. Pentru ca numele Laguna ne duce cu gandul la cea mai frumoasa poveste de dragoste traita pe plaja, intr-o zi torida de vara.

Insa cel mai bine isi descrie colectia Laguna chiar Elena: "Romantic dream… Magic… Happiness… Ecstasy… Love… Lagoon".  Creatiile Elenei Perseil pot fi vazute pe site-ul acesteia, www.elenaperseil.com, iar tinutele pot fi cumparate de aici.


Iata mai jos colectia Laguna, by Elena Perseil:CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...