Amy Winehouse vine in Romania!

Am citit inca de aseara ca Amy Winehouse are un concert stabilit in Romania, pe stadionul Iolanda Balas Soter, pe 15 august 2011. Spectacolul este sustinut de Ciuc Premium, iar biletele sunt comercializate de Eventim.ro. In perioada 26-29 aprilie veti putea cumpara bilete cu pana la 20% mai ieftine. Intrebarea mea este: ce sanse sunt ca acest concert sa fie amanat, neonorat, anulat?! O iubesc pe Amy, insa nimic nu este sigur cand vine vorba despre ea...

De vreo 2-3 ani am descoperit-o pe Amy Winehouse si de atunci ii ascult albumele fara intrerupere. Este intr-adevar o mare artista si probabil, ar fi putut sa faca mult mai mult daca drumul ei in viata era mai putin sinuos. Insa cine suntem noi sa o judecam, nu?

Cel mai important este faptul ca Amy ne-a oferit piese magice, pe care daca le auzi o data, cu siguranta nu te vor mai parasi. Versurile sale profunde, ironice sau triste descopera o lume imperfecta, plina de mistere si de un chin care nu-i apartine ei, insa pe care il traieste zi de zi. 

Amy Winehouse este pentru mine una dintre cele mai talentate si mai sensibile artiste din lume, o voce unica, puternica, plina de candoare. 

Asa cum spuneam, Amy Winehouse va concerta la Bucuresti pe 15 august 2011 (Events). Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe Eventim.ro.
Pretul biletelor achizitionate intre 26 si 29 aprilie 2011:

Cat. VIP : 600 lei
Cat. Premium: 280 lei
Cat. Golden Ring: 216 lei
Cat. Gazon A: 144 lei
Cat. Gazon B: 104 leiPretul biletelor achizitionate dupa 30 aprilie 2011:

Cat. VIP : 600 lei
Cat. Premium: 350 lei
Cat. Golden Ring: 270 lei
Cat. Gazon A: 180 lei
Cat. Gazon B: 130 lei

Bilete pentru concertul Amy Winehouse din Capitala pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.


CITESTE SI:
 


2 comentarii:

  1. O iubesc pe Amy, daca as fi in Bucuresti mi-as lua azi bilete :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si eu o iubesc, insa exista mari sanse sa anuleze concertul sau se intample ceva... neprevazut:) Asa ca mai bine asteptam!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...