Cosmina Pasarin: "Iubitul meu este plin de "defecte"" (2)

Asa cum v-am promis, astazi puteti citi partea a doua a interviului in exclusivitate cu frumoasa Cosmina Pasarin. Vedeta TV ne vorbeste despre calatorii, despre Romania, barbati si iubire. Daca vrei sa afli ce "defecte" are iubitul Cosminei si ce inseamna fericirea pentru ea, citeste mai departe...I's Blog: Care este cel mai mare defect al oamenilor din preajma ta pe care l-ai putea trece cu vederea? 

CP: Stiu ca viata nu este numai lapte si miere, dar incerc pe cat posibil sa ii aduc pe drumul cel bun pe cei ce sunt mai mereu mohorati, care au uitat sa zambeasca, sa simta, sa traiasca pentru ca s-au declarat invinsi in fata greutatilor.

I's Blog: Care este cel mai frumos loc din lume pe care l-ai vazut? Unde ai vrea sa calatoresti in 2011? Ce iti doresti sa vezi cel mai mult din lumea asta mare? 


CP: Eu sunt o nationalista convinsa. Avem o tara superba, oameni deschisi la suflet si ospitalieri.  De aceea, Bucovina e slabiciunea mea. Nu neg ca Europa nu ma incanta si incita. Parisul, Genova, Roma, Berlin, Praga, Coasta de Azur sunt delicioase, dar sunt ale lor. A mea este Romania.  Ca sa fiu si putin egoista, imi doresc o vacanta la Nisa, pe Coasta de Azur. Fitze, nu ?

I's Blog: Ai face o pauza in activitatea ta pentru a calatori un an in jurul lumii?

CP: Ceea ce fac eu in prezent este important pentru mine, este cariera mea. Nu, nu as lasa munca pentru o perioada prea lunga de timp, dau o fuga la Nisa, cum am spus putin mai devreme, imi incarc bateriile si fuga, fuga, inapoi in "Paradis". Munca ma tine mereu in priza si vreau sa fiu alaturi de prieteni.

I's Blog: Cum ar trebui sa fie un barbat pe care sa-l iubesti pentru totdeauna? Ce NU ar trebui sa fie niciodata un barbat? Care este cel mai mare defect al iubitului tau pe care l-ai putea ierta?


CP: Iubitul meu e plin de "defecte": este mereu langa mine cand am nevoie de el, este tandru, ma iubeste enorm si imi arata asta in fiecare secunda. Barbatul ideal exista doar in inchipuirea noastra. Cel mai bine este sa fim realiste si sa coboram standardele noastre la nivelul barbatilor.

Barbatii adevarati sunt Domni in orice ipostaza, inteligenti, cu simtul umorului, frumosi, inalti si Necasatoriti. Barbatul perfect este acela care castiga mai mult decat poate cheltui nevasta lui. Femeia perfecta e aceea care gaseste un astfel de barbat.


I's Blog: Ce inseamna fericirea in viziunea ta? Cum ti-ar placea sa traiesti, daca ai purtea alege? Defineste-te intr-un singur cuvant.

CP: Maritata.


CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...