Kelly Brook - fotografii senzuale pentru un nou calendar

 
Kelly Brook este o modelina britanica de 32 de ani, celebra pentru formele senzuale expuse cu darnicie in revistele pentru barbati. A facut si ceva televiziune si aspira la o cariera de actrita, insa pana atunci, ramane doar un iepuras Playboy. Insa pozele de mai jos sunt super frumoase si merita sa le admiram! Kelly isi cunoaste meseria...Kelly Brook s-a nascut pe 23 noiembrie 1979, in Rochester, Kent, Anglia. Ea a studiat la Italia Conti Academy of Theatre Arts din Londra timp de 3 ani, inainte de a deveni model profesionist. 

La 16 ani, Kelly a castigat un concurs de frumusete la care a inscris-o mama sa si apoi a filmat diverse campanii promotionale la Renault Megane sau Bravissiomo (firma de lenjerie). Cei de la Daily Star (un cunoscut tabloid britanic) au pus ochii pe ea si in curand a devenit "fata de la pagina 3". 

Senzualitatea sa a propulsat-o in revistele pentru barbati ca GQ, Loaded si FHM, insa nu a avut succes doar la domni, femeile votand-o ca "the best British female body"

In 2006 a semnat un contract de 1 milion de lire pentru a prezenta Unilever's Lynx body spray - Axe. Cariera sa a stagnat o perioada, insa in 2010 Kelly a revenit cu o noua imagine si a obtinut un contract cu firma de lenjerie Ultimo. In septembrie 2010 a aparut in editia americana a revistei Playboy, iar in 2011 a pozat goala pentru Exhibition Magazine. (Are 1.73 m, 54 kg, dimensiuni: 93-60-90).

A participat la Dansez pentru tine si la Britain's Got Talent (ca juriu) si a avut roluri minore in productii ca: The Italian Job, School for Seduction, Piranha 3-D. 

Kelly a avut o relatie de 7 ani cu actorul Jason Statham, pana in 2004. In acelasi an, Brook l-a cunoscut pe actorul Billy Zane, cei doi s-au logodit si se pregateau sa se casatoreasca, insa in august 2008 s-au despartit. Din septembrie 2008 si pana in iunie 2010, Kelly s-a intalnit cu jucatorul de rugby Danny Cipriani. 

In decembrie 2010, Kelly l-a cunoscut pe Thom Evans, un jucator de rugby originar din Zimbabwe, iar in martie 2011 a anuntat pe contul sau de Twitter ca asteapta o fetita cu acesta.

Indiferent cat de celebra este Kelly Brook, daca ati auzit sau nu de ea, eu va invit sa vedeti fotografiile realizate de curand, disponibile pe viitor intr-un calendar senzual!


Iata-o mai jos pe Kellly Brook in 12 poze de senzatie:

 Sursa: CelebgossipzCITESTE SI: Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...