Print-Online.ro te ajuta sa socializezi!


In vremurile pe care le traim, cand totul este viteza, cand intalnim zilnic oameni noi si dorim sa ne facem cunoscuti si apreciati, avem nevoie de un ajutor de incredere, care sa vorbeasca pentru noi, sa ne poarte numele, sa se exprime elegant si sa ne reprezinte 100%. Eu am descoperit o firma care m-a ajutat sa am cele mai frumoase si elegante carti de vizita si de aceea, v-o recomand din tot sufletul. Vezi despre ce este vorba...Print Online sunt divizia de tipar digital a firmei COMNET MEDIA SRL si au o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania. Astfel, ei stiu exact ce isi doresc clientii, anticipeaza si inteleg nevoile acestora si realizeaza intr-un timp foarte scurt lucrari calitative, speciale. 

Ma veti intreba ce nevoie aveti voi de carti de vizita, daca nu aveti o firma si nu sunteti persoane publice, care participa la evenimente. Eu sunt de parere ca oricine ar trebui sa aiba o carte de vizita reprezentativa, eleganta, care sa vorbeasca despre sine. Chiar daca nu mergeti la evenimente oficiale, tot va intalniti cu oameni interesanti, care ati vrea sa va tina minte si poate, sa colaborati pe viitor. Sau, pur si simplu, cunoasteti pe cineva intr-un bar sau intr-un club, iar scrisul numerelor de telefon pe servetele folosite s-a demodat. Este foarte important sa va cultivati imaginea si pentru asta aveti nevoie de ajutorul unor profesionisti.

Daca iti doresti o carte de vizita personalizata, o poti realiza chiar tu acasa, apoi intri pe Print-Online.ro, iti calculezi pretul pe care il vei plati pentru ceea ce doresti (sunt foarte transparenti!) si apoi comanzi. In 24 de ore, cartile de vizita vor veni la tine acasa, gratis. Eu am facut acest lucru si sunt foarte incantata de rezultat! Mai mult, specialistii de la Print-Online te pot ajuta cu modelul (macheta) cartilor tale de vizita, daca nu te descurci. 

Insa Print-Online nu fac doar carti de vizita. Ei realizeaza o gama variata de lucrari, cum ar fi: foi cu antet , fluturasi, postere, mape, prezentari, cataloage, etichete autocolante pentru CD/DVD, iar experienta in domeniul tipografic si posibilitatile de finisare / legatorie nelimitate garanteaza reusita si in cazul lucarilor atipice, neconventionale.

Pliante Print-Online

Indiferent in ce domeniu activezi - daca ai o cariera stralucitoare in business, daca esti artist, medic, profesor sau scriitor - sunt convinsa ca la un moment dat vei simti nevoia sa te exprimi elegant si nu prin vorbe. Ci prezentand o carte de vizita, impecabil realizata, alaturi de un zambet cuceritor. Castigul este de partea ta, iar cei de la Print-Online te ajuta sa socializezi, sa ai rezultate excelente in promovarea proiectelor tale si sa iti construiesti o imagine impecabila, de persoana increzatoare in fortele proprii si profesionista. 

Dupa experienta minunata cu Print-Online in ceea ce priveste cartile mele de vizita, ii voi mai solicita pentru cateva flyere personalizate, un afis cu blogul meu pentru evenimente, pentru niste invitatii speciale, dar si etichete autocolante. Iar preturile mi le calculez singura, acasa, si voi sti dinainte excat ce si cat platesc.

Momentan, cei de la Print-Online au si o oferta imbatabila: 300 de carti de vizita de calitate, transport gratuit la tine acasa, la doar 15 euro (cu TVA). Iar daca nu esti adeptul blogurilor si vrei sa tii un jurnal clasic, iti poti comanda de la ei agende personalizate, care isi vor face loc in biblioteca ta si iti vor pastra amintirile si povestile de iubire:)


CITESTE SI: Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...