Targuri de Paste 2011: Dalles & Intercontinental

Ieri am trecut si pe la cele doua targuri de Paste anuntate in Bucuresti - cel de la Sala Dalles si cel din Intercontinental. Surpriza a fost destul de nasoala: niciunul nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Daca la Dalles mai gasesti cate ceva, la Inter linistea predomina, ca sa fiu eleganta. Iata mai jos cateva fotografii cu ce puteti cumpara de la targuri...


Primul popas a fost la Sala Dalles, unde era foarte putina lume care intra, se uita si pleca. Am profitat de liniste ca sa fac ceva fotografii, dar nu mica mi-a fost mirarea cand unele duduii m-au luat la rost si m-au intrebat ce pozez:)) Le-am explicat frumos, insa se pare ca la noi nu exista intelegere pentru astfel de lucruri. In plus, ele vin intr-un spatiu public, au pretentia sa-si vanda marfa, insa nu vor sa fie "expuse". Daaaaah:))

Daca mergeti la Dalles, veti gasi cadouri interesante constand in icoane superbe pictate pe lemn, oua de Paste frumos incondeiate, canute, mobila pictata (foarte frumoasa!), cesti, iepurasi, ciocolata si alte maruntisuri. Ca in fiecare an, exista si un stand unde iti poti impacheta elegant cadourile. Daca iti doresti ceva deosebit, ai de unde alege produse cu specific. 

La Intercontinental situatia este dramatica. Undeva in holul hotelului sunt trei mese pe care se inghesuie niste haine traditionale (ii si altele), iar mai in fata un domn picteaza oua (astea chiar sunt frumoase!). Cam atat. Aaa si cum spuneam, o liniste deplina.

Nu stiu daca oamenii sunt mai saraci decat de obicei, daca nu mai sunt interesati de traditii sau daca apeleaza la alte surse de unde sa-si cumpere darurile, insa aceste targuri m-au dezamagit si am fost surprinsa de lipsa de clienti. Marea vanzoleala era la tarabele de pe Magheru:))


Iata mai jos cateva fotografii de la Targul de Paste 2011 Sala Dalles:
CITESTE SI: Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...