Un Paste linistit si luminos va doresc!


Aceste sarbatori ar trebui sa insemne liniste, impacare, bucurie, speranta, schimbare, bunatate, renastere. De multe ori, se aleg cele mai ciudate metode de petrecere a celor 3 zile luminate, insa eu va doresc sa fiti voi insiva, sa visati, sa parcurgeti drumul spre lumina cu pace in suflete si bucurie in inimi. Sa aveti parte de iubire, de doruri ostoite, de pace si seninatate. Si mai ales, sa faceti surprize frumoase celor din jur...


Dragii mei cei mai dragi, va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine si va spun din toata inima ca ma faceti foarte fericita cu atentia voastra, si comentariile, si incurajarile voastre. Va multumesc pentru fiecare clipa petrecuta aici, in singura mea casa.

Desi nu ma aflu in locul si timpul potrivit, incerc din tot sufletul sa renunt la spaime, la ingrijorari inutile, la lacrimi. Vreau ca zilele astea sa primesc lumina in inima mea incercata de un dor necunoscut, de drum, de izbavire, de casa. Si voi faceti parte din lumina mea!

Au trecut aproape 4 ani de cand am acest blog, mijloc de comunicare ideal pentru mine, am cunoscut oameni minunati si mergem impreuna spre mai departe. Va daruiesc cele mai calde ganduri de iubire si recunostinta:) Un Paste fericit si luminos alaturi de toti cei dragi!


CITESTE SI: 5 comentarii:

  1. Fie ca Lumina sa iti patrunda in suflet si in gand!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Alicee. Si tie la fel! Pupici:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un Paste linistit iti doresc, Ioana! Sa fii fericita!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...