Hotel Tourism & Leisure Excellence Awards 2011

Ieri am participat pe parcursul intregii zile la o conferinta organizata excelent de Evensys, in cadrul hotelului JW Marriott, unde s-au discutat soarta turismului romanesc, performantele realizate de managerii de hoteluri din Romania, dar si provocarile pe care le intampina tara noastra in acest domeniu. La sfarsitul zilei a avut loc si gala de decernare a premiilor de excelenta pentru cele mai bune hoteluri, restaurante si agentii de turism. Afla care este hotelul anului in Romania...


In cadrul celui mai frumos hotel din Bucuresti (dupa parerea mea:) - JW Marriott - a avut loc o conferinta foarte interesanta despre turismul din Romania si cel international, despre oportunitatile hotelierilor romani, despre cum a afectat criza economica preturile si investitiile, despre principalele atuuri ale unei persoane care doreste sa lucreze in industria hoteliera si multe altele.


Printre participantii la conferinta s-au aflat atat manageri de hoteluri din Romania, manageri de lanturi hoteliere internationale, cat si profesori de la scoli de prestigiu din afara. Dintre acestia au luat cuvantul: IGAEL PORECKI (General Manager JW Marriott Bucharest Grand Hotel), SORIN IONESCU (Managing Partner Fivestar Hospitality), PETER VERMER (IHG, Vice president Development Benelux & Eastern Europe), MIHAI ZAMFIR (General Manager Trianon Hotel), OANA COSA (General Manager Continental Forum Sibiu), COSTINA GANDAC ( Director General Golden Tulip Times Bucuresti), Dr. Stowe Shoemaker (de la Cornell University), Dr. Robert E. Kastner (President 9 TEK, Franta), etc.

  
Daca va intereseaza sa lucrati in domeniul hotelier (sa faceti o cariera in industrie) specialistii sustin ca ei cauta oameni cu atitudine, ca studiile nu conteaza atat de mult ca pasiunea pentru munca voastra, persoane serioase, intreprinzatoare, cu incredere in fortele proprii, cu viziune.  Iar eu sunt convinsa ca aceasta "zona", a turismului, a hotelurilor, este una in care poti evolua foarte frumos si iti este permisa ascensiunea. Bineinteles, daca te implici cu hotarare si muncesti cu pasiune:)


Iata cine a castigat Hotel Tourism&Leisure Excellence Awards 2011:

HOTELURI

Hotelul anului in Romania - Radisson Blu


Investitia anului - Ana Hotels - Athenee Palace Hilton & Sport Hotel & Spa Poiana Brasov

Lansarea hoteliera a anului - Grand Hotel Continental

Hotelul de buget mic al anului - Hello Hotels

Hotelul anului pentru sectiunea turism de agrement - Clermont Hotel

Hotelul anului in privinta abordarii politicii de mediu - Hotel Vega

Locatia anului pentru conferinte si intalniri de afaceri - JW Marriott

RESTAURANTE, BARURI & CLUBURI

Restaurantul anului - La Cantine de Nicolai


Barul anului - Champions American Sports Bar And Restaurant (JW Marriott)

Clubul anului - Fratelli Club

Restaurantul traditional-romanesc al anului - Caru' cu Bere

AGREMENT

Locatia cu activitati recreationale & facilitati SPA a anului - Cocor Spa - Neptun - Olimp


Cel mai bun eveniment al anului - Festivalul de Teatru de la Sibiu

Cea mai buna strategie regionala de investitii pentru atragerea turistilor - Primaria Municipiului Bucuresti - Investitii In Infrastructura Centrului Vechi Al Bucurestiului

TURISM

Cea mai buna agentie de turism - Happy Tour

Cea mai buna agentie de turism incoming - Nova Travel

Cel mai bun website de rezervari online - booking.com

Linia aeriana a anului - Lufthansa

Compania de inchirieri auto a anului - AAA Autorent-Hertz Franchisee

DISTINCTIE PENTRU EXPERIENTA SI EXCELENTA

Contributie exceptionala la dezvoltarea industriei - Radu Enache

Antreprenorul anului - Dragos Petrescu

Cea mai promitatoare ascensiune de manager a anului - Dacian Vlas

Avand toate aceste date veti putea apela la cei mai buni in domeniu de fiecare data cand va veti planifica vacantele:) Multumesc, Evensys!CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...