Nouveau Baroque - o expozitie de fotografie originala UPDATE

Pentru cei care sunteti in Bucuresti, dar nu numai, as dori sa va invit joi, 12 mai, de la ora 19:00, la Hotelul Carol Parc, unde va avea loc o expozitie inedita de fotografie - Nouveau Baroque. Daca nu ajungeti la vernisaj, expozitia va putea fi vazuta in perioada 14 mai-14 iunie 2011, deci nu aveti cum s-o ratati. Dar despre ce este vorba?! Iata ce mi-a starnit interesul...

Nouveau Baroque este un eveniment artistic original, dedicat unei expozitii conceptuale, in care se armonizeaza viziunea unica a unui fotograf – Oana Mihoc, cu talentul unui make-up artist – Bianca Marca si ingeniozitatea cunoscutului hair-stylist – Laurent Tourette


Noua personalitati din Romania, din diverse domenii, li s-au alaturat acestor talentati artisti in proiectul caritabil Nouveau Baroque. Iata pe cine veti admira: Monica Petrica – balerina; Andreea Raducan – gimnasta; Albertina Ionescu – prezentator TVR; Kinga Varga – designer vestimentar; Alexandra Badoi – prezentator Antena 1, solista; Patricia Cimpoiasu – violoncelist trupa Amadeus; Georgiana Dumitru – solista Filarmonica, Opereta, trupa Retro Future; Dana Savuica – model, jurnalist, om de PR; Roxana Tanase – model.

Conceptul de frumusete feminina autentica, reactualizat si reinterpretat in viziunea celor trei artisti, va fi dezvaluit in tablourile fotografice cu ajutorul celor 9 personalitati-modele portretizate, in spatiul deosebit al Hotelului Carol Parc.

Vernisajul

Expozitia va avea vernisajul joi, 12 mai 2011, ora 19:00, la Hotelul Carol Parc si va fi accesibila publicului in perioada 14 mai-14 iunie 2011.

Artistii – echipa Nouveau Baroque

  
Oana Mihoc – Fotograf

Absolventa a Universitatii din Brasov si a Universitatii Dalles din Bucuresti, sectia de Fotografie. Din 2008 s-a dedicat intru totul fotografiei si lucreaza pe cont propriu. A infiintat YooKee Photo si isi doreste sa spuna o poveste prin fiecare fotografie.

Bianca Marca – Make-up artist

A absolvit cea mai prestigioasa academie de make-up din Romania si s-a impus ca artist in peisajul bucurestean. Considera chipurile oamenilor o panza pe care se joaca si pune culorile potrivite.

Laurent Tourette – Hair stylist

A venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al L'Oréal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.

Fondurile stranse din vanzarea tablurilor unicat vor fi folosite in mod caritabil, ajungand la copiii cu autism prin Autism Romania. Detalii gasiti si pe pagina de Facebook a evenimentului!


UPDATE: Iata cateva dintre fotografiile de la Nouveau Baroque:

CITESTE SI: Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...