Casa GIA Cluj - confort si liniste de 4 stele

Am avut parte de o experienta unica si foarte placuta in Cluj. Am fost primiti cu drag la una dintre cele mai frumoase si mai linistite pensiuni, chiar daca orasul "fierbea" la propriu - era prima editie a Zilelor Clujului, iar pe 3 iunie a inceput TIFF-ul. Cei de la Casa Gia au inteles necesitatea promovarii turismului in Romania, dar si dragostea si pasiunea pe care le-am investit in acest proiect...


Daca mergeti la Cluj, va recomand din tot sufletul Casa GIA. Camerele sunt imense, foarte frumos decorate, cu birouri, fotolii din piele, paturi mari, draperii cu broderii din matase, micul dejun este excelent, aveti si o curte cu mese unde sa va savurati cafeaua sau sa lucrati, daca sunteti in interes de afaceri in Cluj.


Am inteles ca aceasta locatie este preferata oamenilor de afaceri deoarece este foarte liniste, confort sporit, grija si atentie personalizata - cum rar gasesti la un hotel mare, pensiunea este securizata - se poate intra in curte doar pe baza de card de acces, iar distanta fata de centru este neglijabila - aproximativ 5 statii de autobuz.

  
Noi ne-am simtit extraordinar 2 zile si jumatate in Cluj, la Casa Gia. Am discutat, am pus tara la cale, am schimbat impresii din lumea larga, am vorbit despre posibilitatile Romaniei si am plecat fericiti ca am cunoscut oameni frumosi, atenti, cu suflet mare.

  
Daca va doriti o mini-vacanta in Cluj, nu ocoliti Casa Gia. Linistea, confortul si amabilitatea ardelenilor sunt de 4 stele. Plus!

Fotografiile sunt realizate de Vlad Semen cu ajutorul Nikon Romania!Va invit sa urmariti campania "Aleg Romania!" in live streaming text & foto pe Facebook/ Eurolines!
CITESTE SI: 


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...