Cluj - un oras nou, glamour, cosmopolit

In Cluj am stat cel mai mult - aproape 3 zile. Pornisem cu o idee preconceputa, pentru ca mai vizitasem acest oras acum ceva ani in urma si nu simtisem nicio bucurie. Insa acum, am vazut schimbarea. Totul este nou, modern, refacut, iar oamenii sunt amabili si primitori. Clujul este un oras artistic, boem, minunat. Cu siguranta vei petrece aici o vacanta de neuitat... Vezi galeria foto...


Am ajuns in Cluj in prima zi din iunie, intr-o dimineata superba, linistita. Strazile se desfasurau in fata noastra, aducandu-ne bucurie si umire. Nu incetam sa ma mir de frumusetea si noutatea acestui oras. De toate transformarile, investitiile si arhitectura Clujului. 


Desi am locuit mai departe de centru, mi-a facut placere sa strabat orasul si sa ma bucur de fiecare loc. Am cunoscut oameni minunati si am descoperit locuri de poveste. Am fost la concerte si in baruri, am mancat inghetata, am admirat panorama orasului de pe Cetatuia si apele repezi ale Somesului. 


Ce m-a impresionat cel mai tare a fost deschiderea oamenilor si dorinta lor de a-si promova orasul si tara. Am discutat despre posibilitatile Clujului de a primi calatori, de a le oferi momente de neuitat. Am ajuns exact in mijlocul Zilelor Clujului - prima editie - si am plecat cand a inceput TIFF-ul, iar orasul era plin de admiratori, romani si straini, de investitori, de calatori simpli, ca noi. Toti ne bucuram de zilele insorite, de locatiile superbe si de ploile scurte de vara, care racoreau strazile incinse ale orasului. 


M-a impresionat un restaurant superb din Piata Unirii, unde nu stiai ce bunatati din meniu sa alegi. In plus, designul unic il facea cald, primitor, cochet, pe gustul oricarui carcotas.

  
Am batut strazile tinere ale batranului oras in cautare de parfum de tei, de locatii inedite pentru a fura un sarut la apus, ne-am adapostit de furtuna si ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta in Cluj. 


  
Casa Gia ne-a fost gazda primitoare si ne-a sustinut in campania "Aleg Romania!" (mai multe detalii intr-un articol special:) Multumesc tuturor pentru zilele frumoase petrecute in Cluj! 

Fotografiile sunt realizate de Vlad Semen cu ajutorul Nikon Romania!Va invit sa urmariti campania "Aleg Romania!" in live streaming text & foto pe Facebook/ Eurolines!
CITESTE SI: Facebook/Eurolines

Un comentariu:

  1. Foarte frumos orasjul Cluj , fiecare oras este in stilul lui,

    Insa eu am ramas foarte impresionata de Quasi Pronti Pasta si Pizza unde m-am oprit sa mananc.

    Produsele sunt proaspeste si gatite cu grija, iar in 2 minute mancarica e gata,

    Recomand tuturor,

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...