Continental Forum Sibiu - un hotel deosebit

Nu am pus acest titlu pentru ca nu as fi gasit altul. Continental Forum este intr-adevar un hotel aparte in peisajul romanesc. Am vizitat multe hoteluri prin tara, prin afara, iar Forum-ul face nota distincta. De ce? Este modern, aproape futurist, dar se afla intr-un oras medieval. Este turcoaz, are accente din sticla, paturi din piele si totusi, este cel mai comod hotel la care am stat...


In primul rand, primirea a fost de senzatie. Focul de artificii de care va povesteam in articolul despre Sibiu ne-a incalzit inimile. Apoi prima noapte in paturile ultra-comode de la Forum si-a spus cuvantul. M-am trezit relaxata, fericita. Insa nu am renuntat sa ma tot mir de baia camerei noastre, in intregime din sticla (a fost "uau!" - fara cuvinte!). 

  
Micul dejun servit la restaurantul Hotelului Forum este delicios, proaspat, divers. Personalul are mare grija de tine, te serveste cu tot ce iti doresti. Majoritatea clientilor hotelului erau straini, insa am vazut si cativa romani bine dispusi si zambitori. 

  
Hotelul Continental Forum se afla intr-o cladire - monument istoric, construita in 1912, si este la doi pasi de centrul vechi al orasului. De pe fereastra camerei noastre vedeam in departare muntii acoperiti de zapada si lumea iesita la promenada sau la un suc la terasele elegante. 

Daca iti doresti sa te simti ca un rege iti recomand Penthouse-ul de la Forum, care are nu mai putin de 180 mp. Atat acesta, cat si camerele, au preturi prietenoase, care nu iti vor "ataca" bugetul. 


Continental Forum Sibiu are 4 stele, internet gratuit (conexiunea merge perfect!), aer conditionat, camere pentru fumatori si nefumatori, mini-bar, seif, dar si un SPA senzational, cu jacuzzi si tot ce trebuie (inclus in pretul camerei, in afara de masaj:). 

La Forum ai la dispozitie Restaurantul Balkan Bistro, Cofetaria-cafenea Tekaffe, o crama la subsol (aflata intr-o pivnita celebra) si un bar de zi. Tot la subsol gasesti si un Bowling Center, insa eu va recomand Wellness Club-ul. Testat! Perfect!


Hotelul Continental Forum Sibiu este o experienta in sine. Au fost momente in care am renuntat sa ies la plimbare prin oras, tocmai pentru a profita de confortul si linistea oferite de hotel. Si de paturile perfecte!

  
Multumesc din suflet Oana Cosa, voi reveni cu drag la Continental Forum Sibiu. Si poate descopar si eu magia acestui oras...


CITESTE SI:

Casa GIA Cluj - confort si liniste de 4 stele

Hotel Unirea Iasi - un loc special in inima mea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...