The High Life Party, in Fratelli Social Club

Vineri, 26 august, am fost la o petrecere in Fratelli Social Club, la invitatia celor de la People PR. Atmosfera a fost relaxata, muzica buna, iar mari branduri din Romania si-au dat intalnire in club pentru a sarbatori designul, inovatia si luxul. Impresii? Nu sunt o fana a cluburilor de noapte, a "divelor" pe care le intalnesti la tot pasul si nici a muzicii asurzitoare, insa in Fratelli m-am simtit bine de fiecare data. Evident, ar fi loc si de mai bine... Iata cateva date concrete despre petrecere...


The High Life Party : branduri de lux din Romania si-au dat intalnire in Fratelli Social Club

People PR Agency, in parteneriat cu Fratelli Social Club, a organizat vineri, 26 august 2011, The High Life Party, un proiect inedit, aflat la prima editie.

Evenimentul a reunit reprezentanti ai brandurilor luxury de renume mondial, care activeaza si pe piata din Romania, precum Ferrari, Azimut Yachts, Innova Interiorism, Madison Perfumery, World Class, Clinique, Bang&Olufsen si vodca Grey Goose.


“Am celebrat, prin acest eveniment, valorile fiecarui brand, prin noutatile produselor si serviciilor acestora, dar si prin know-how-ul lor pe piata romaneasca si internationala. Astfel, People PR Agency a incurajat vineri seara principiile de co-branding si cross-selling, i-a adus in acelasi loc pe reprezentantii brandurilor si pe invitati.”, spune Paula Safta, director de comunicare si partener in cadrul People PR Agency. "The High Life Party este un eveniment exclusiv si privat, prin care brandurile partenere si-au selectionat si invitat clientii."

De la orele 23.00, People PR Agency si Fratelli Social Club au devenit gazda a 800 de invitati si manageri ai brandurilor partenere la eveniment, care au interactionat in prima parte a serii alaturi de entry cocktail-ul oferit de partenerul vodca Grey Goose.


Seara a continuat in compania a doua masini Ferrari, care au fost parcate la intrarea in club, langă mobila de la Innova Interiorism, pozitionata la intrarea in club si alaturi de machetele de yacht-uri aduse de catre Azimut Yachts. De asemenea, invitatii au socializat si alaturi de aromele noului parfum de la Madison Perfumery: “Sweet Redemption” by Kilian, dar si in compania televizoarelor special amenajate de catre Bang&Olufsen in incinta si in afara clubului.   

Atmosfera petrecerii The High Life a fost mentinuta pana in zori de catre Dirty DJ Law from VIP Room Famous Club si Nick Studer playin’ Sax. In ultimii cinci ani, Dirty DJ Law a mixat pentru cele mai mari petreceri europene ale vedetelor precum Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Ja Rule si Amerie. De asemenea, Dirty DJ Law a mixat in duet cu Pharell Williams, Sean Paul si Wyclef Jean. Alaturi de Nick Studer playin’ Sax, cei doi au facut un show incendiar, pana la primele ore ale diminetii.

Foto: Marius Stoianov

Prima editia a acestui eveniment a fost un succes si asteptam continuarea!CITESTE SI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...