La Trenulete & National Arena

Am profitat aseara de inaugurarea Stadionului National pentru a ajunge si la mult comentata si apreciata terasa La Trenulete. Am avut parte de momente frumoase si amuzante, am admirat National Arena in nocturna si am savurat o bere germana excelenta. Mai jos, fotografii...Prima oprire a fost la terasa La Trenulete, pe Maior Coravu 6. Nu va asteptati la cine stie ce firma sau bar. Este o intrare discreta intr-o vila, unde veti fi intampinati de oameni zambitori si amabili. Terasa are exact 8 mese mici si cu nimic deosebite de alte crasme. 

Insa fiecare masa poarta numele unei statii CFR - Brasov, Predeal, Azuga - iar servirea se realizeaza exclusiv prin intermediul unor bijuterii de trenulete, care iti iau comanda si rapid, rapid iti aduc berile la masa. 

  
Este dragut si inedit pentru Bucuresti, preturile sunt medii spre mari, insa doar aici poti savura niste beri germane excelente. Mi-a placut foarte, foarte tare atentia pentru detalii a patronului: fiecare bere venea cu paharul ei original, cafeaua avea zaharul, laptele si biscuitele tot originale (apropo cafeaua vieneza este nemaipomenita!). 

  
Era destul de aglomerat, asa incat daca vreti sa mergeti, va sfatuiesc sa faceti o rezervare, aici. Ce nu mi-a placut a fost muzica data mult prea incet, astfel incat auzeai toate conversatiile de la mesele vecine. Dupa berea germana ne-am indreptat spre stadionul romanesc de 130 de milioane de euro. National Arena arata foarte bine! Am doar cuvinte de lauda despre constructie, gazon, aranjamente, despre absolut tot. 

Lucrurile care nu mi-au placut au fost: aglomeratia (oameni care stateau pur si simplu pe scaunele de la Tribuna 1 si cascau gura), cojile de seminte care se impuneau de la intrare, baile deja infundate, inundate si mizerabile (in doar 4 ore de la deschidere:( ). 

  
Oricum, sunt mandra ca avem un astfel de stadion si de abia astept rezultate notabile pentru romani, dar mai ales, cat mai multe concerte de vis:)CITESTE SI:

  

5 comentarii:

 1. Sper sa ajung cat mai curand la mica terasa unde esti servit intr-un mod foarte creativ, de trenulete!

  RăspundețiȘtergere
 2. Este foarte dragut! Va recomand cu drag aceasta terasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. localuri ''la trenuletze'' exista shi la americani ,cehi;dar shi cursuri de dioramare la germanii de la ''noch''[te shi premiaza]

  RăspundețiȘtergere
 4. la arena natzionala ymi place umbrela

  RăspundețiȘtergere
 5. S-a redeschis in Bd Unirii!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...