Locuri in inima, de Libby Southwell & Josephine Brouard

Locuri in inima este un jurnal de calatorie, o carte scrisa de australianca Libby Southwell in colaborare cu o scriitoare cu experienta, Josephine Brouard, si care isi propune sa aminteasca lumii ca exista speranta in cele mai ciudate intorasaturi ale sortii. Dupa experiente nefericite, moarte, suferinta si dezamagire, Libby pleaca in lume pentru a se regasi. O carte oferita de Libris.ro, pe care o recomand tuturor pentru puterea sa de a transmite speranta, curaj si incredere...

Libby Southwell a lucrat in Sydney intr-o agentie de publicitate si a absolvit institutul culinar Le Cordon Bleu. Intr-un anumit moment din viata ei, avea prieteni extraordinari alaturi de care calatorea si si-a gasit sufletul-pereche. Insa toate acestea au tinut doar o clipa, o clipa perfecta, o bucla de timp, cat o respiratie profunda si linistitoare. Pentru ca totul s-a sfarsit brusc, atunci cand iubitul ei a murit, la fel si o parte dintre prietenii lui Libby. 

Cum poti trece peste marile tragedii pe care viata ti le rezerva? Probabil nimeni nu are un raspuns clar. Unii oameni au parte de un parcurs mai linistit, de un drum presarat cu bucurii si tristeti, niciodata foarte mari si isi duc zilele intr-o simplitate desavarsita. Altii au parte de tot! De moarte, de suferinta, de fericire extrema, de iubire profunda, de calatorii fabuloase - trec prin viata ca un tren de viteza, care se rostogoleste pe sinele drepte, clatinandu-se periculos, dar care reusesc intr-un fel sa se descopere, sa invete, sa isi faca un rost. 

  
Libby trece peste marile dureri ale vietii sale plecand in lume. Se angajeaza la un hotel din Sri Lanka, apoi calatoreste prin India, Tibet, Mongolia si Franta. Are parte de experiente extreme, de alte dureri, dar si de descoperiri fundamentale. In prezent, Libby Southwell lucreaza in cadrul companiei Sri Lanka InStyle si strange fonduri pentru organizatia AdoptSriLanka. 

Nu va voi dezvalui concluziile acestei carti si nici intamplarile prin care trece Libby, pentru ca va recomand sa cititi acest jurnal de calatorie, original si plin de optimism. 

  I's Blog si Libris.ro va mai recomanda:


  

  
CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...