Smile and Wave

Intr-un moment in care deprimarea si tristetea se luptau sa castige un loc de frunte in viata mea, o prietena mi-a urat simplu pe mail: "smile and wave"! Si pentru ca instinctiv am incredere in ea si o respect, mesajul ei a ajuns in constiinta mea incarcata de probleme mai mult sau mai putin inchipuite. Am zambit timid, am iesit afara, am respirat cu nesat aerul proaspat al diminetii, m-am scaldat in rasaritul glorios, am privit valurile imense si am lasat energia oceanului sa ma cuprinda treptat, pana cand deprimarea a luat-o la goana, ca praful ridicat de vant...


Am fost la un click departare de a renunta. Am crezut (din nou) ca am dreptate. Ca problemele mele sunt reale si de netrecut. Ca nu pot. Ca nu mai vreau. Insa, dupa un somn bun, sfetnic intelept, m-am trezit eliberata de griji marunte si lipsite de sens. Am inteles ca acum, aici, se intampla viata mea. Ca nu trebuie sa renunt si ca prezentul este mai important decat visele mele de marire si decat planurile mele fabuloase pentru viitor. Viitorul va avea sansa lui atunci cand va deveni prezent si eu voi fi pregatita sa-l infrunt, cu bune si rele, saraca sau bogata, libera, neinfranta. 

Aripile mele se deschid din nou si ma poarta peste mari zbuciumate si maluri abrupte, peste colturi de lume si peste orase de poveste, peste doruri si amintiri, peste glorie si vise, peste dureri si bucurii. Frica va trece peste mine si voi ramane doar eu, smile and wave!


Iar de la cel mai drag fotograf al meu, cateva poze pentru voi:)CITESTE SI:


  

2 comentarii:

  1. "Viitorul va avea sansa lui atunci cand va deveni prezent" MINUNAT!!!
    Smile and Wave, deci :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...