The Descendants - un film care merita urmarit!

Am asteptat foarte mult acest film si m-a surprins placut. Este clar una dintre cele mai bune productii ale anului 2011 si sper ca The Descendants sa intre in cursa pentru Oscaruri. Cu doua Globuri de Aur castigate, pentru cel mai bun film si cel mai bun actor in rol principal, The Descendants este o poveste emotionanta, reala, credibila si extrem de subtila. Replicile sunt savuroase, iar George Clooney face rolul vietii lui. Afla mai multe...Regizorul/scenaristul Alexander Payne reuseste sa sublinieze o idee foarte apropiata de ceea ce simt si eu: ca paradisul nu este un loc. Ca raiul nu se gaseste nicaieri anume, ci in sufletul tau, in felul in care "tratezi" viata. Monologurile lui Clooney sunt senzationale si te prind inca de la inceput. Desi mie mi-a placut mai mult George Clooney in Up in the Air, in The Descendants face un rol excelent si filmul este de o cu totul alta factura. 

Povestea este sentimentala, insa nu sentimentalista, nu va asteptati sa va stoarca lacrimi. Nu a fost facuta pentru premii sau pentru a sensibiliza publicul. Toti, de la regizor si pana la ultimul actor, au crezut in ea. Este simpla, reala si profund umana. In viata oricarui om pot avea loc schimbari dramatice si vesti neasteptate. Cum reactionezi la ele? Probabil nu vei sti decat in acel moment. 


Filmul are nota 8 pe IMDB (eu i-am dat 10!) si un Metascor de 84/100. Regia si scenariul sunt semnate de Alexander Payne, iar in rolurile principale ii vedem pe George Clooney, Shailene Woodley si Amara Miller
Productia a fost filmata 100% in Hawaii, intr-un cadru spectaculos, care subliniaza ideea de baza a acestui film: "Paradise? Paradise can go fuck itself."


CITESTE SI:Un comentariu:

  1. Si eu l-am vizionat acum cateva zile si mi-a lasat o impresie buna.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...